Sol,vind & vatten


Hej! det va verkligen länge sen tycker jag, har väll bara varit allmänt lat och inte orkat skriva helt enkelt. Är väll fortfarande lite lat men ska försöka att bättra mig :) Det har väll inte hänt så mycket. Jag har pluggat lite och sånt tråk.
Men en rolig grej är att serien i fotbollen började igår (söndag) Jätte skoj dock gick det inte så bra, vi förlorade med 1-2 så det va lite surt och ett av målen tar jag faktiskt på mig .
Men vi kommer igen på söndag då vreta får lida ;)
Jag pluggar än lite varje dag men nu är det på biologi-Genetik. Vi har hemprov och kan glädja mig själv över att jag är i stort sätt klar. Ska renskriva allt i morgon så då hoppas jag att vädret är lika skönt som denna så att man kan sitta ute och plugga + att äta glass :D
Nu ska jag dra mig , ha det bra Pöss <3

Full Rulle

Hej, idag var skoldagen ännu en rolig dag med mycket skratt. Fysiken var rolig, vi slog tärningar som slutade med bingo :D Jag mot Magda, hon vann  41 miljoner eller va det var :) Dagen fortsatte bra men det blev väll inga skratt anfall direkt :)
Ja just det. Jag fick lite panik på bussen hem idag ifrån skolan. Det var en utlänning (inget illa menat) men han var lite scary asså. Först vissla han så att jag skulle titta på honom, men det gjorde jag ju såklart inte men han bara  fortsatte. Sen började han att sjunga med, det var så nära att jag ringde mamma bara för att visa att jag inte brydde mig om han.
Men han gick av innan mig sån tur va annars hade jag bajsat på mig.
Nu skiter vi i honom. Efter att jag hade kommit hem var det ju tänkt att jag skulle plugga på mitt so häfte men icke sa Nicke.
Satte mig förstås framför tv:n och häckade. Åkte sedan in till stan där min kära mor & mormor väntade..
Sen gick vi till banken för jag har ännu inte skaffat ID-kort (vet inte varför) Men vi satt så fint o vänta men sen gick jag o mormor fram till en tjej som vi tidigare hade snackat med och frågade om inte hon kunde ge oss något papper,då fråga hon va för papper och så förklara mormor och då så sa hon att det inte var något papper typ :S och att man va tvungen att ha med sig kort. Då fick jag fan ryck , hon kunde lika gärna sagt det ifrån början då vi snackade med henne. Jävla gris asså.
Sen efter det har jag inte gjort någon nytta. Såg på talang och ni måste hålla med att killarna som dansade nakna med bara knäckebröd va bäst, hahahha xD Så himla sköna, att dom ens vågar är ju ett stort plus i kanten.
Det var ju ingen talang direkt men juryn tryckte ju bara grönt för att dom är perversa och vill se mer :O ;) (inte gör det mig nåt)

MEN hörrni, klockan är föörr mycket och jag ska upp ssåååå tidigt imorron. Halv 8 är det samling inför en heldag i Motala där vi nämligen har cup. Vi ska möta lag ifrån serien iår så det ska bli kul o se hur dom kör bland annat :)
Vi höres allihopa Godnatt <3

Ett gott skratt förlänger livet :D

Hejsan :) Idag var en sån otroligt rolig dag och jag kan väll säga att det var värt att göra bort sig om någon nu tycker att vi gjorde det. Först började det med att Magda ropade på Pelle som aldrig hörde henne,tillslut slutade det med att vi höjde våra röster mer och mer. Han lyssnade väll knappt på det heller men skitsamma.. Han var tråkig :D
Efteråt kastade Magda sin mobil på mig som sedan hamnade i min ketchup. Hahaha den luktade inte så gott efter heller.
Det var så roligt så det inte är sant. När våra gapskratt startades kunde den knappt sluta.
Mobilen fick sig en dusch med tvål efter maten :) Så nu luktar den gott. Jag lovar ;)
Sen var det ju roligt i grupp-rummet med Magda och Karro på engelskan. Dom va lite sjuka asså, haha...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ojoj look at the time. Det är läggdags för mig right now.
Godnatt och njut av fredagen i morgon :)<3

Hurtiga veckan

 
Hejsan svejsan :) idag är det låånng fredag och vi får väll se om den är så låånng egentligen ;) Det tror ju inte jag då ;)
Men en kort sammanfattning om vad jag har gjort under veckan
Måndag: Lekte med Sebbe/fotbolls träning
Tisdag: Ullared
Onsdag: Inget förmodligen. Sprang med Magda på kvällen
Torsdag: Va med mormor hela dagen :) Och sprang spåret med Magda
Fredag: Än så länge har jag bara sprungit med Magda

Inget vidare lov kanske, men lugnt och skönt har det varit som det ska vara? ;)
Både Magda och jag har varit hurtiga det här lovet, ett plus i kanten till oss ;)                                 +
Men jag har väll mest sprungit den här veckan än att  pluggat som jag borde göra :P
Men plugga är mycket tråkigare än att springa och det är jag nog inte ensam  om? :P

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen njuta av solen som äntligen har kommit fram nu :)
HejSvejs <3


Grattis Färjestad

Hej!!
75 % av min dag igår låg jag bara i soffan framför tv:n, var hur seg som helst efter resan till Ullared. Om jag får säga det själv så vill jag aldrig mer följa med dit. Benen bara värkte och vi åker aldrig hem och jag får alltid damp.
Men nu är det över och snart likaså påsklovet. Nee usch, så får jag inte säga,men det är sant. Och än har jag inte börjat plugga. Men idag, idag ska jag verkligen plugga.
Men fnu är det tv:n som gäller. Ha det gööööttttt

Puss<3


Ullared

Go kväll nu sitter jag här ny duschad & luktar gott efter dagens träning. Straxt börjar ballar av stål som jag ska sitta uppe o titta på. Ska nämligen upp klockan halv 6 i morgon för jag,mamma,Jenny,Sebbe & mormor ska åka till Ullared,jättekul.Känner mig inte alls på topp för det. Men det kanske hinner bli ändrat.
Det blir att ta med sig lite grejer att plugga på men jag kan nästan säga det nu att jag inte kommer att plugga. Jag kommer säkert att fastna i filmen vi kommer att sätta på därbak..
Det blir ett kort inlägg. Det jag vill få fram är att ni ska veta vad jag gör i morgon, haha..
Ni får gärna höra av er :)

Ha det bra PussHej <3

Blond eller brunett?

 

Hej hopp :) idag är det första dagen på påsklovet känns hur skönt som helst. Idag har jag inte gjort så mycket lekt lite med Sebbe som alla gånger slutade i bråk. Bråkar med han just nu så tänkte gå upp o ta ett snack med han ;)
Senare idag så är det träning, nu kanske man kan skippa understället kanske? Aja, vi får se det blåser lite kallt i mellan åt. Men som sagt jag har en fråga till er :) Ska jag vara blond eller brunett? Jag undrar bara för det skulle vara kul o veta vad ni tycker :) Så snälla släng in en kommentar, jag bjuder på en bild med de 2 olika hår färgerna :)
Nu måste jag dra. PussHej <3

Överraskningsfest


Igår blev allt en lyckad kväll med mycket skratt och allt sånt :) Hoppas du blev glad Th :) glömde presenten till henne,smart eller hur ? ;) Men nu har du nåt mer att se fram emot lite till :D
Men igår då :) jag & Emma hämtade upp Th satte henne i bilen med ögonbindel blev avsläppta i stan gick till Steaves coffe där resten av tjejerna satt :) Vi sjöng för henne som några småbarn som satt bredvid tyckte var roligt :)
Beställde jättegod mat, för mig blev det en kyckling baguette, testa den verkligen. Och sen efter maten blev det massa skratt och bus :) Alek ringde till 2 killar från Magdas kontaktlista och lura dom med lite saker,haha fett kul :D
Sen så öppnade Th sin present och det var en kortlek med sexställningar som alla satt o titta på, haha och sen så pratade endel inte så tyst heller
Magda: Hon har en tatuering på stjärten
Natta: Asså titta hans ansiktsuttryck .... HAHAHA kul är bara förnamnet på kvällen.
Vi sjöng även mer den kvällen, vi mötte ett gäng killar som gick o sjöng (så vi var inte ensamna heller) Alice fick dom att sjunga för Th och sen ville dom att vi skulle sjunga till en utav killarna för han fylde nämligen 20 :) så då sjöng vi tillbaka, haha :D Sen traska vi vidare och dom med. Kom till lilla torget och träffade ytterligare mer killar. Några av tjejerna lurade dom o sa att vi va 18 så då bjöd dom upp oss, haha dom var mycket trevliga (dock inte fula haha)
Sen så efter en del dans moves så blev det hem ljuva hem ..
Så det var kortfattat om gårdagen :) och tjejer vi måste verkligen göra om det här :) Vi träffas alldeles för lite <3

PussHej <3



Sweet sixteen :) <3

 

Denna dag har varit mer än bra, jag är hur glad som helst :) Och det är tack vare Magda,Mathilda,Amy<3
Vi hade nämligen påskprommenad imorse som vi gick. När vi kom tillbaka var vi dom som hade mest rätt. Men som sagt det hade bara gått 4 klasser då,haha.
Men jag var inställd hela dagen lång att vi skulle ta hem den där skiten. Ingen  i laget trodde på mig och stod därför på den andra sidan (att vi inte skulle vinna)

Men efter klockan 13.00 så visades det att jag JOSEFINE hade RÄTT, hahaha. Sweet sixteen vann ett stort jävla påskägg med massa godis i.. Jag o Magda bara stod o skrek/skratta när dom sa vårat gruppnamn,har inte skrattat så mycket på länge :D Kände mig som en 3-åring hahaha.. EFter vi va o delade upp godiset så gick jag till stan och träffade Emma :) Köpte ett jättefint linne på Gina :) Ni kommer någon gång få se det framöver :)
Ne nu måste jag gå, jag har nämligen match ikväll och det är snart samling. Det blir ett kort inlägg för jag var bara tvungen att skriva vad jag har varit med om idag :D<3

PussHej <3


Hello I´m back

Hej alla, hoppas ni blir glada because I´m back :)

Sist jag skrev var innan matchen och den vann vi ute i Linghem med 3-0 :) För mig blev det väll inget lyckat spel men det blir nya tag på fredag om jag blir uttagen :)
Mina 400 kronor som jag vann har jag inte rört än, jag är inte riktigt säker på vad jag ska köpa än, kanske en navel piercing men vi får se.

Det var helgen det och under veckan har jag inte gjort någonting. Lat som jag är. Längtar bara så otroligt mycket till påsklovet bara. Fast på lovet måste jag ändå plugga lite men det är inget tvång, eller joo lite..

Hörrni , är det inte ett fantastiskt väder ute idag? äntligen så kommer solen upp o visar sig :) den har varit efterlängtad.
Bilden jag visar här under är från olika somrar med fint väder :)

Ha en bra dag idag !
Puss




Sommar & Sol


RSS 2.0