Gott nytt jävla år

Okej, denna nyårsafton blev så mycket sämre än förra årets. Skulle först till en klasskompis,men hennes mamma blev sjuk och det har jag full förståelse för men då prata jag med Jenny o hon va med på att jag fick va med dom hon skulle va med, men nee. Sen kommer hon med ne du får inte va med. Är så jävla sur på henne. Det är väll inte meningen man ska sitta o tjuta över ilska på nyår? Att inleda ett nytt år med ilska? Väldigt jävla kul.
Och mamma försöker o säger att vi ska spela något spel, men va fan det är ju bara för att hon vet att jag är ledsen och inte vill sitta hemma. Så jävla pisstråkigt.

Gott nytt år på er alla <33



Puss / J








Ansiktsmask





Ja gott folk, nu sitter jag i min ansiktsmask som jag vann för ett tag sen :) O just när är det väldigt stelt, haha ska gå o skölja bort det efter det här.  Idag väntar god mat, igen :D Och sen vet jag inte riktigt, tror inte jag får hänga med min kära syster o Jimmie o hans kompis nånstans,höhö. Så det blir väll kanske en sittar hemma kväll, Buuhu. Men så äre.
Nu kommer mormor och morfar, det är väll bäst att jag tar bort den här grejen nu :D Hej


puss / J

Tiden går fort när man har roligt.

Hej, nu går lovet fort,om bara en vecka och en dag börjar eländet igen tyvärr. Men vårterminen går fort den med. Det är både sportlov och påsklov. Och sommarlovet längtar jag till :D För att syrran tar studenten ( jag är inte alls avis) och sen så blir det bröllop då mammas kusin ska gifta sig :D om det nu blir i sommar ;)
Så mycket kul kommer att hända, men först o främst så ska man ju fira nyåret som kommer imorron, och för min del är det ändrade planer. Men det ska nog bli något roligt utav det iallafall.
Men nu ropade mamma att det  är mat,haha see ya


Puss / J

I love this sweater

I love this sweater

Idag är en ny dag,vilket är tur. Jag har sovit på min ilska från igår, och har lagt det bakom mig. Och idag så ska jag kolla på Sebbes hockeyträning,lovade honom det. Sen hem och titta på hockey igen, då LHC kör. Så det händer väll som sagt inte så mycket för min del.
Imorron åker kanske mamma, jag och Jenny till ikano, det är kul när det är rea, men jag har inga pengar :( Eller joo men, jag ska ju köpa gymkort och då går ju pengarna dit och sen så får jag bara halva mitt studiebidrag denna måndag p.g.a att jag fått för mycket pengar typ. Aja, men nu ska jag fortsätta att titta på tv :) Hejsvejs



Puss / J


Kenty jävlar

Jävla skit, hatade kenty innan och nu hatar jag dom ännu mer. Så jävla surt, åkte ut i kvarten på cupen idag. Surt..
Kommer inte att få köra den här cupen någon mer gång heller, o det är ännu mer surt. Fan va allt är surt just nu.


Lovely day




Dessa tröjer köpte jag idag på rean, ur snyggt. Me love :)



Sen den årliga paketleken ägde åter rum hemma hos Th. Och detta åt var mitt år :) Jag vann för första gången mest :D Me love those things too :) Så en super glad Josefine över dagens till helhet köp och vinster.

Och igår som sagt så skrev jag att jag skulle knäppa bilder under kvällen. MEN... Jag glömde kameran,dåligt av mig, jag vet.
Men åter igen ett MEN, Emma hade med sig sin nya systemkamera som hon fick i julklapp, hon knäppte väldigt vackra bilder som är olagliga att visas. Men bilder dök upp i nåt slag i dagens andra inlägg.

Jag är trött och därför ska jag snart sova. Det är inget måste att gå upp tidigt imorron, men iväg det ska jag, och vart'? Jo till Ryd där inomhuscuperna alltid är :) Så imorron blir det att röra på fettet, det kan behövas efter alla jävla skit jag har stoppat i mig. Men det är slut på det efter nyår. Ska ju även börja gymma då också,fast då kanske man känner att man är värd en liten sötsak,höhö. Det lär man ju märka då...
Men nu slut på struntprat , jag avslutar detta inlägg med min sovande brorsa,visst är han gullig :D






Puss / J


REA

Hej alla glada. Jag är glad :) var på rean idag med Magda. Jag hittade 1 kofta från gina 100 kr 2 tröjer på monki 100 kr st. Sen köpte jag även paket för kvällens paketlek, där även fina grejer inhandlades ;)
Klockan börjar ticka mot 17.00 och jag ska snart dra mig till Th. Jag hoppas på en rolig kväll men tjejerna :)<3
Ha en trevlig lördag :) <3



Puss / J

why does love always feel like a battlefield









Bjuder på bilder ifrån själva Julafton igår, maten var smarrig,och nu är jag proppmätt på detta julbord för ett tag. Efter maten började Kalle, sen kom dagens höjdpunkt. TOMTEN. han är ju så snäll och ger presenter.Och jag blev nöjd över det jag fått :) Man tackar så mycket för allt. Sen blev det lite julgodis och spymätt var nog alla. Haha.
När kvällen började närma sig sitt slut och gästerna åkte hem så åkte myskläderna på och en liggplats framför tv:n var redan beställd. Var sjukt trött, så somna rätt tidigt :)
Och idag så har ingeting hänt. Mormor och Morfar kom vid lunch och åt rester. Senare så va jag och Sebbe ute och åkte tefat,men det blev mörkt så vi började traska hemåt.
Och ikväll blir det tv:n som vanligt höhö
Imorron ska det bli stan med girlsen och handla på rean dock presenter till paketlken. Det kommer bli kul :)
Håll utkik imorron då bilder förmodligen dyker upp :) Hej sålänge


puss / J


GOD JUL



GOD JUL på er alla, julaftons-morgonen började med en god frukost bortsett från gröten, men kände att pyttelite ville jag ha för att få lite extra julkänsla. Sen så fick jag sms ifrån telia då mina gratis sms hade tagit slut,blev lite så irriterad. Trodde det skulle räcka idag med men icke sa Nicke. Så pappa och jag tog bilen upp till tempo för att köpa nya, sen visade det sig att det var stängt,så vi körde vidare till braskensbro där en kiosk hade öppet och lyckost mig så hade dom där. Så nu har jag gratis igen, Woho.
Sen hem och plocka upp alla julklappar,Sebbe blev ledsen för det stod bara god jul Josefine. Men är man snällast så,höhö.
Sen duschade jag och nu går jag bara på o väntar alla det ska bli mat. Jag är vrål hungrig. Och det dröjer 1 timma, attans.
Men nu ska jag inte sitta här, hoppas ni får en bra dag med många presenter och och god mat,haha. Hej



Puss / J

Me love food

Halloj. det blev inget inlägg igår, dåligt av mig.  Men vi kör på punktformen som jag gjorde i ett tidigare inlägg ;)

Tisdag
  • Kungsis avslutning
  • stan
  • film hos Th
  • ikano
  • Åt tårta

Och idag kl. 8.00 steg jag upp för att städa. Mamma hade gjort en lista över saker som skulle göras under dagen. Sen har jag även städat mitt stökiga rum men nu är det fint ;) Städadei 4 ½ timma,tummen upp till mig. Och nu har jag ont i ryggen,vilket inte är så skönt.
Ska sticka in i duschen snart och göra mig ren, sen kommer mamma och pappa hem och senare idag blir det pynting. Granen ska ju upp idag, det är ju som sagt julafton imorron. Och jag längtar så otroligt mycket till julmaten, jag kommer rulla fram resten av 2009  så mycket kommer jag att äta. Me love food

Puss / J

Färgat håret

Hallå allesammans, första dagen på lovet och idag har jag varit hos Th, hon färgade håret på mig :)<3 Så nu är det fint till jul och nyår.
Gick hem vid 16-tiden och nu snart ska jag göra mig iordning för att åka in till stan med Magda och eventuellt Lina.
Det är ju tomtenatta idag igen,men jag ska inte handla nåt. Jag har lite mer än 127 kr bara. Jag är pank.
Och imorron ska jag städa. Jag måste göra det verkligen. Det kanske blir att åka o titta på kungsis julavslutning, men det är inte säkert.

Men nu ska jag göra lite nytta :) bye babes



Puss / J

Paketleken-09 med 1SA










Tjabbha folket, fjärde advent idag och snart jul. När jag öppnade lucka 20 i min choklad-kalender imorse så såg jag att det är ju bara 4 luckor kvar, det va ju inte så länge sen jag fick den och den är snart slut, hmm haha :D
Som jag sa till Th imorse att jag är redan veckovild,haha känns inte som söndag. Dom andra har tidigare varit långa & tåkiga,men nu vet jag ju att det inte är någon skola imorron. Jag tror det är det som lyser upp denna söndag ett litet snäpp.

Ja som ni ser så va jag i Skeda Udde igår och spelade paketleken. På rese mötte jag upp Anna och Emma för att sätta oss på bussen 540, och efter Carros braiga beskrivning så gick vi av 2 hållplatser försent,haha hon sa till oss ¨på vänster sida ska det va en ladugård¨
Haha hur fan skulle vi kunna se något ut det va ju svart haha :D Men vi löste sig efter lite om och men :)
Paketleken gick i alla fall hett till,vilket bara är fun.
Jag vann det som ni ser på bilden ovan :)

Nu väntar snart mat,hoppas jag. Jag är hungrig, sen så ska jag inte anstänga mig så mycket idag som söndagar är till för :D Så nu vet ni vad jag gör idag ;)


Puss / J

Paketleken



Tja :) Idag va mormor och mamma iväg och handlade julmat och då passa jag på att köpa de sista julklapparna, så nu är jag finish med det :) Sen hem o äta,sen kom Magda med sin kjol som jag lånar till kvällen då jag ska till Skeda Udde och spela paketleken med några tjejer i klassen :)
Bussen går om 15 minuter drygt, därför blir det ett snabbt inlägg. Måste ju tyvärr kila nu. Ha en bra lördag :) <3



Puss / J

Sleep-over-time



Haha döö snygg bild, jag vet. Men tänkte slänga in ett snabbt inlägg . Kvällen som varit så har jag inte gjort någonting,rätt så skönt faktsikt och nu ligger jag i sängen med Sebbe, han måste nu sova. Godnatt


Puss / J

I am flying



Idag blev det en lätt outfit för dagens avslutning, det va rätt roligt :) Gubbarna på skolan dansa o hade sig på scen och en tjej kunde inte sjunga men hon jag hörde att hon uppträdde varje år,haha :D stackare
Markus i klassen gick även upp o sjöng det gick bra. Han fick med sig publik o allt, toppen.
Det var en tomte som höll i hela programmet om man söger så, och vi försökte att ta reda på vem utav lärarna det va men kom aldrig på det. I slutet så avslutade han med " Ne nu skiter vi i det här " o han tog då samtidigt av sig masken och då såg vi att det var Gunde som han kallas,en elev på skolan: " Det är jullov, spring härifrån nu" var de sista orden.
Haha det va rätt roligt :) Det är rätt härliga 3: or på skolan :D

Sen efter det hela, så skulle vi äta på ming, vi hade beställt bord. Och det smakade himlans gott hörrni :)
jag knäppte lite bilder som jag bjussar på Nu ;)










Efter maten så gick jag på stan med syrran, köpte 3 julklappar och nu är det bara 2 st. kvar :)


Puss / J

Never let me go



Oj oj oj,titta vilken gammal bild jag hittade här på bloggen, shit jag känner mig ju gammal ;) och äldre blir jag var dag som går och det är tydligt det, för imorron har jag gått ett halv år i gymnasiet. Eller aa..
Och den här veckan ska man väll inte klaga på. Idag t.ex hade vi sovmorgon till 9.30 (som vanligt) sen film (Sunes jul)
med lite gott tillbehör. Efter det lunch,håltimma och sist men inte minst matteprov. Vågar inte säga hur det gick, men det känns okej. G är det i alla fall :P Men trots allt den slappa dan så är den inte slut ännu. Efter skolan hängde jag med Sofia,Erika och Nadja en stund på stan. dom titta lite på julklappar. Efter det gick jag tillbaka till skolan där Jenny satt i bibblan och pluggade, hjälpte henne lite.Sen vänta på bussen som inte kom :O Fick vänta dubbelt så länge vilket man absolut inte ser fram emot i kylan. Dumma bussar.
Var hemma 17.40 kanske,sen hem o äta, jag var dö hungrig. Och idag som sagt så njöt jag lite extra mycket då jag inte behövde plugga på nåt :) Men kvällen har inte sett annorlunda ut för det,utan det blev tv som vanligt :)
Jag sitter här i stolen som en vårdtagre jämt sa fast jag sitter ju nu i min säng och ska snart sova. Måste gå upp relativt tidigt imorron endå för jag ska fixa o lite grejer. Bilder dyker förmodligen upp imorron om jag knäpper några bilder på avslutningen mm.
Och nu vill jag önska er alla en ond natt, nej jag bara skoja :) En God natt :)


Puss / J

I love my girlfriends



Ååå vad jag älskar denna tjej, Mötte upp henne på stan efter skolan idag,vi gick och kollade runt lite medan vi väntade på bussen som bar hem till Tallboda. Sen en liten fika hos fröken Bogren och sen hem framför tv:n. Jag och Jenny skulle egentligen åkt ut till Tornby men hade ingen bil. Det är endel julklappar som måste inhandlas som sagt.

Plupp nu byter vi ämne

SNÖN, va mycket snö det ligger på backen. Helt underbart ju :D Snökrig skulle vara roligt haha :D :D

Plupp

Nu ska jag gå, bye bye


Puss / J

You can never get enough

Kära läsare.Idag har jag insett att vi bara har 4 ynkla lektioner kvar eller i alla fall 3 och vi har gått 1/6 av skolan. Det känns väll la bra!!
Och idag är det tisdag vilket betyder att jag kan lägga sagan i papperskorgen, läste upp den idag, det gick väll bra kanske sa lite för mycket och men aja. OCH på vård & omsorgen idag så såg vi på olika jular med Astrid Lindgrens olika sagor/berättelser/filmer, vet inte hur jag ska säga men det va Pippa,Madicken,Emil o alla dom där.
Sen hem o plugga lite matte, sen så va vi iväg o handlade mat på maxi. Nu så är vi hemma o väntar bara på maten, min mage skriker efter mat verkligen.
Har inget mer o berätta höhö, bye bye


Puss /


You can never get enough

Kära läsare.Idag har jag insett att vi bara har 4 ynkla lektioner kvar eller i alla fall 3 och vi har gått 1/6 av skolan. Det känns väll la bra!!
Och idag är det tisdag vilket betyder att jag kan lägga sagan i papperskorgen, läste upp den idag, det gick väll bra kanske sa lite för mycket och men aja. OCH på vård & omsorgen idag så såg vi på olika jular med Astrid Lindgrens olika sagor/berättelser/filmer, vet inte hur jag ska säga men det va Pippa,Madicken,Emil o alla dom där.
Sen hem o plugga lite matte, sen så va vi iväg o handlade mat på maxi. Nu så är vi hemma o väntar bara på maten, min mage skriker efter mat verkligen.
Har inget mer o berätta höhö, bye bye


Puss /


Imorron är en annan dag

Dåså, nu är jag hemma. Har gått på stan med Nadja idag efter skolan för att köpa en present till hennes kille som fyller på onsdag :) Och då passa jag även på att köpa den sista julklappen till min syster. Och nu återstår bara några grejer till mamma och pappa.
Jag hade ju som sagt den där gruppskrivningen idag. Jag kom i en grupp där 2 tjejer kunde det mesta ;) lyckost mig.
Sen därefter var det engelska, gjorde väll ingen nytta där. Jag och Nadja fick ett skrattanfall och alla bara tittade och och väntade,haha men det var det värt :D :D

Nu så ska jag öva på min saga som jag förmodligen kommer att läsa upp imorron. Ska också duscha o sen blir det ullared :)
Ska även lägga mig tidigt idag för imorron är en lååång dag , bye



puss / J

For some reason I can't explain

Godmorgon,måste börja med att säga att jag älskar sovmornar,det är slappt :) steg upp gör 10 minuter sen och känner ingen stress alls.
Men när jag börjar skolan så ska jag ha gruppskrivning i medicinsk grundkurs. Vi får se hur det går, jag pluggade kanske i nån timma igår.
Och imorron så ska jag läsa upp en saga, woho liksom. Om jag måste kunna den utantill så vet ni vad jag har att göra idag. Sen på torsdag har jag matteprov och det blir lite plugg på det med. Sen så är det ju jullov,tror faktiskt inte att någon har missat det :D
Men nu så ska jag njuta lite extra mycket av sovmorgonen och lyssna vidare på rix fm :) :)






Puss / J

Ig-barn?

Hej hopp gummi s***p. 3 advent idag , tiden går väldigt fort. Och helgen har också gott fort, igår så va jag o handla julklappar hela dagen lång,jättekul :) :) Så det betyder att jag snart är klar. Har bara ett få antal kvar. Och i veckan som kommer som även är den sista så kommer jag att plugga till matteprovet som är på torsdag,dumma lärare som lägger provet näst sista dagen. Jag måste plugga nu med,jag ska väll lyfta på mitt feta arsle o  hämta paprerna/boken.
Jag känner/är ett ig-barn och det vill jag inte vara,nej nej...Så därför ska jag plugga




Puss / J

Myskväll med girlsen

Hej alla underbara, jag väntar nu på Lina och Emma som ska komma snart och äta lite mat här, sen kommer även Magda & Th och då blir det idol-kväll i min källare.
Ska försöka att knäppa några bilder under kvällen med :)
Men nu måste jag kila, bye babes



Puss / J



And my heart will go on and on

God kväll !!!
Förut läste jag Magdas blogg och såg att hon gjode sin dag i punktform, snabbt och bra sätt. Så just ikväll lånar jag den brillianta idén.
  • Prov
  • Stan
  • Matte
  • Hem
  • Ikano
  • Hockey
Ja så har min dag sett ut, vad tid jag sprade nu,haha för klockan är mycket. Provet idag vet jag inte hur det gick, vi får väll la se.
Efter matten fick jag beröm av Ludde hahah,vet inte på vilket sett jag skulle ta det på. Sen ikano där jag hittade en jättefin stickad tunika.
I can show you tomorrow,sen hem o titta på hockey sen nu,läggdags.
Haha blev lite skri i alla fall, men nu ska jag sova.. Jag ska ladda inför Lucia imorron :)



Puss / J


What did she say

Hallå,hallå jag kommer ihåg ifrån förr förra inlägget eller nåt då jag skrev att det snart va helg trots att det bara var måndag,men det är ju sant.Imorron är det redan torsdag. O torsdgar o fredagar är våra slappaste dagar so me like very much.
Idag var ju i för sig en slapp dag med, hade engelska i en timma sen håltimma i över en timma och sedan svenska,lunch och idrott.
Sen hem o jag va dötrött , slog mig direkt ner i soffan framför tv:n. Kunde ha somnar med insåg att träningen började närma sig.
Det blev en rolig sådan också, inget tränare vilket betyder mycket skratt och prat.
Och nu sitter jag här, har pluggat ytterst lite, men ska snart gå o lägga mig. Jag måste ha SÖMN, kan inte gå runt o va tråkig och trött hela tiden.Jag behöver jullov , ser så himla mycket fram emot det,asså ååå.  Det går inte att beskriva ner känslorna jag har över det :D :D Jag är super glad, vilket fall nu måste jag ta o tänka på refrängen.


Just nu väntar ,sängen och boken/papprerna



Puss / J

If I was a rich girl



Föreläsningen idag var jättebra, det kom en kille i 20-års åldern och berättade om sin uppväxt,hans pappa var alkoholmissbrukare och han blev påverkad utav det som person, han blev en '' gangster'' .
Ser upp till såna som har varit med om såna saker och kommer ut o pratar om sånt, väldigt modigt.
För övrigt så har dagen varit sådär, som ni kanske vet så hatar jag tisdagar. Dom är bara långa och jobbiga. Fick även tillbaka en svenska grej och hon skrev en kommentar att hon förväntade sig mer utav mig, blev lite så depp för det.
Men en positiv grej är att idag fick vi tillbaka matersättningen, blev 400 kr rikare,men efter skolan gick jag ner till stan och köpte mig denna mössa på bilden ovan,men jag vill också ha ett sånt där snyggt pannband med blomma på :) Får se om jag byter ut mössan mot den eller bara köper den med lliksom ;) Aja, måste plugga nu sen så blir det hockey-tittande :) Bye



Puss / J

good night my friends

Kära nån, jag är flum. Kanske för flum,äsch jag vet inte. Jag tycker i alla fall att det är roligt . Jag är nog trött, ja jag är trött. Så är det. Och jag har prov på torsdag och endel småsaker som läxor bland annat, vilket inte är lika roligt men endå saker som måste göras.
Snart helg, haha ''snart helg'' det är fan måndag idag . Men dagarna går så fort,det va egentligen så jag mena. Och i helgen ska det handlas julklappar,jag längtar :)
Men nu så ska det sovas, upp tidigt imorron,ska sitta o lyssna på en som ska ha en föreläsning imorron och det kan väll va bra o sova nu och inte då,eller? Aja Godnatt




Puss / J

party every day



Nu luktar man gott igen, och nu tänkte jag gotta mig med lite dunka dunka i källaren och kanske tillomed försöka att plugga lite, det skulle vara bra. Har 2 prov kvar innan lovet och jag bara måste orka o plugga till dom. Jag försöker intala mig själv att man har ledigt snart och då behöver man inte plugga. Men jag lyckas oftast inte att se det på den sidan...






Puss / J









Another colour turns to grey



Bjuder på en osminkad Josefine såhär på eftermiddagskvisten. Tänkte att jag måste ta tag i lördagen nu asså, sitter i mina såkallade sovarkläder än, det är väll la skönt på ett sätt, men inte på det andra sättet, if you know what i mean.
Idag så vet jag inte vad som händer, jag vill själv åka o inhandla julklappar men min kära syster drack igår o då låter det inte som en bra idé att åka.
Jag återkommer senare hörrni, nu hör jag att duschen väntar, hejs




puss / J


Kalle och Eric i final :D :D

WOHO en glad Josefine slänger in ett inlägg sent på fredagskvällen/natten,efentligen så är det ju lördag ;)
WOHO till att Kalle o Eric är i final :D :D
Nästa vecka sitter jag spikad framför tv:n kan jag lova :D :D
Tänkte bara meddela detta :D  Ska snart sova, så det blir även ett godnatt inlägg med :)

GOD NATT




Puss / J

Är det en julklapp? Nej jag är muslim

WOHO idag har det varit en tummen upp dag, hade som sagt inga lektioner idag utan vi va på fenomenmagasinet, en kvinna hade en föreläsning om hälsa,grymt bra på att prata om ämnet,förklara osv. Sen efter så fick vi ''leka'' själva o jag o Erica ''Kisa'' hade jättekul framför spegeln där man blir kort o tjock,lång o sånt :) tog massa bilder på mobilen men har dom dock inte inlagda.
Sen blev ddet buss hem, var hemma vid 13 tiden. Sen vara hemma och lite innan 19 så åkte jag in till stan för att gå på tomtenatta med Jad, vi hade som sagt roligt :) och vi träffa massa folk. Folk som jag inte träffat sen nians avslutning.
Men det blev ingen shopping för min del, det va för mycket folk o trängas med. Men Jad hitta däremot snygga tröjor.
Sen så blev benen trötta och jag med, så jag ringde pappa och han kom o hämta mig o Emma.
Sen så kom jag på att jag skulle göra matten tills imorron. Men den va inte svår alls så det tog 20 minuter kanske,sen dusch och nu sitter jag i sängen o bloggar och nu är det godnatt. Härligt,härligt.







Puss / J

Sjuker

Ja ni, inatt var ingen rolig natt. Sov för mesta dels ingenting,jag kallsvettades,huvudet banka och jag hade ont i kroppen. Och jag blev såklart sjuk utav sprutan jag tog igår i skolan. Så ni fattar väll då att jag inte har gjort något mer än sovit idag,jätte kul.
Jag hör av mig är jag blivit frisk hörrni :)




Puss / J

RSS 2.0