I´m so happy I´m so glad



I´m happy
Skolan går bra och det är skönt :) Fick MVG på naturkunskapsprovet och VG på rehabiliteringsprovet. Och snart är ju skolan slut och time för sommarlov Tjohoo :)
Men nu först o främst så pratas det ju om Valborg. Vi får se vad som händer :D
Jag vet också att jag inte har lagt upp någon bild på mitt hår än men här ser man ju lite , höhö men ni får vänta ett litet tag till :D
Nu blir det lite allt o allo här men nu ska jag snart iväg på domarutbildning och sedan träning. Byebye

Puss / J

All the ladies tell the fellas we can do what they can do

Lördag
  • Läste ut Mahatma Gandhi
  • Käka
  • Spelade match ( vann med 7-3 )
  • Grillade
  • Tv
  • Somna
Ja det var en rätt lugn dag för mig igår. Innan samling och sånt igår så började jag plugga. Ska ju nämligen hålla i ett föredrag imorron och vet fortfarande inte vad jag ska säga, tänkte börja med det nu efter frukosten.
Sen var det ju match hemma mot Hagahöjden. Vi hade i stort sätt spelet hela matchen, så det kändes skönt.
Sen när jag kom hem så var grillen på och grillat kött väntade , mums.
Glodde därefter ytters lite på TV men gick o la mig i pappas säng där mamma låg.  Somna vid 22.30, så trött var jag. När klockan var 23. så vaknade jag igen och då gick jag och la mig i min säng.
Nu ligger jag ju här då och skriver ett inlägg,höhö . Nu ska jag äta frukost och plugga :/

Byebye

Puss / J

Long time ago

Tjabba det var ett tag sen och jag tänkte bara visa att jag lever, jag har haft 2 prov den här veckan och även varit hos frissan på Th:s praktik. Hon har nämligen slingat mitt hår så nu är jag påväg åt det blonda :D
Får väll slänga in någon bild på resultatet, den kan komma i helgen så håll utkik :)
Imorron så är det fredag, sååå himla skönt . Inget jobb i helgen, men det blir lite plugg och sen så måste jag skriva mitt CV, det är ett måste.
Så ni vet vad jag gör i helgen. Men nu ska jag fortsätta att titta på hockeyn, det är en spännande match. Dif ledde först med 0-3 och nu står det 2-3. Hur ska detta sluta ;)


Puss / J

Seriepremiär

Snart är det samling uppe i Tallbovallen. Idag är det ju seriepremiär, tjoho.
Jag är bajs nervös, hoppas att allt går prima för laget och för min del,så man
startar serien med lite självförtroende, det är ju inte fel :)
Nu ska jag gå o fixa resten , bye bye

Puss / J

GRATTIS MAGDA (i efterskott)






Idag har jag och brudarna varit o sjungit för Magdis som fyllde år i torsdags, vi satt o smaska på en Ben & Jerrys på morgonkvisten för endel ;) vi satt o snacka lite o sen sa Lina att hennes familj har köpt ett hus i Spanien så vi får väll se om vi kommer ut dit i sommar :) Hoppas :)<3
Snart så väntar mat och sen jobb. Börjar jobba om en timma till 17 som vanligt. Så jag borde gå o fixa lite ;)

Trevlig helg

Puss / J

Tisdag

aj aj aj min hals kära vänner :( Va på apoteket med min kära mor idag och köpte mer halstabletter och nässpray.
Efter det så gick vi till stadium och jag fick mig ett par fotbollsskor :) Nice
Sen stötte jag på Emma och hennes boyfriend Jens, men vi hade rätt bråttom för vi skulle på kvartssamtal. Det gick skitbra ;) Jag är så duktig så.
Och nu ska jag snart sova för det behövs efter 2 sena kväller som blivit då jag,Carro,Kisa och Therese suttit uppe för att bli klara med våran redovisning. Det blev vi ju typ inte och Kisa blev sjuk och hon hade ju självklart allt vi hade skrivit. Så vi fick ut papprerna som hon hade skickat till oss i skolan 1 minut innan vi började lektionen. hahah vi är bra tjejer :D
Redovisningen började både bra o dåligt. Haha jag skulle börja med o säga att Åke är döv och stum men istället så säger jag Åke är stöv och dum. Så vi alla börja skratta och det tog ett tag innan jag kunde fortsätta. Men sånt är livet,  ett gott skratt förlänger livet, inte sant  ;)
Men nu ska jag förhöra mig på våra gloser tills imorron. Har prov på torsdag och jag har knappt pluggat :S
Får ta tag i det imöra Godnatt

puss / J

Måndag

Halloj, skolan var inte så tråkig idag. Eller jo förmiddagen var tråkig, men det ändrade vi på . Vi var på teater idag och den var lite mysko ;) Men sen efter så hade vi engelska och det var den roligaste lektionen på Jättelänge.
Tänker inte berätta vad som hände, för det går höhö. Träningen idag var också rolig, det blev endel skratt :D

Imorron (tisdag) så har vi den där redovisningen om rehabilitering, usch vi har knappt kommit halvvägs :S Och sen kl 17 så har jag kvartsamtal vi får väll se hur det går :)

Och nu i veckan så har vi ju bara ett prov, matte. Usch usch gillart inte. Ligger sjukt mycket efter och inte ett piss gjorde jag på lovet heller. Fan det ångrar jag nu.
Så jag får sitta o gnabbas med den nu veckan ut.
Men jag ska inte sitta upp länge iaf, för sova det måste man. Om man inte gör så blir morgondagen ett helvete.
Men nu ska jag plugga lite för att inte sitta upp alldeles för länge ;) Godnatt med er :)


Puss / J

Söndag

Just nu sitter jag o Kisa,Carro o Therese o har en konversation om våran uppgigt i skolan på msn, det går väll sådär, haha men bättre än ingenting. Idag då så sågs vi ju på stan för att göra samma uppgift det gick väll la bra men vi har mycket kvar.  Och jag var tvungen att lämna dom lite tidigare för att hem o äta inför träningen.
Vi sprang vår lilla runda idag och det var rätt jobbigt, höhö.
Efter det så har eftermiddagen flytit på rätt bra ändå, det har faktiskt inte varit någon seg och tråkig dag trots allt.
Det tråkiga är väll kanske att jag börjar få ont i halsen igen :( Eftersom jag inte äter någon medicin så kommer det och går säkert.
Hörs imorron efter skolan

Sleep well

puss / J


Stan

Ska straxt in till stan för att möta upp Kisa,Carro o Therese för lite plugg. Vi har en skoluppgift som ska vara klar på tisdag. Och nu ska jag gå o klä på mig. I eftermiddag blir det träning och förmodligen lite plugg. Det måste göras.
Ha en fortsatt trevlig söndag snyggingar


Puss / J

Boring

Tråkig dag må jag säga. Vaknade rätt så tidigt och kände mig as trött så jag gick o la mig i mammas säng och tittade på nyhetsmorgon, somnade lite då och då. Och kl. 14 klev jag upp. Hade kunnat lega kvar där hela dagen lång om jag hade fått. Men jag var tvungen att följa med min syster för att köpa blandfärs,dricka och Pizza. Pizzan satt fint där klockan 15 i eftermiddags. Var rätt så hungrig ;)
Efter Pizzan så har jag bara fortsatt med onyttigheter (inte bra) Jag hällde i mig godis,chips och lite popcorn. Haha fy fan vad tjock jag känner mig. Jag rullar fram här hemma, mohaha.
Imorron är det söndag och dom dagarna är betydligt mycket tråkigare än lördagar. Sen är det måndag ;( ;(
Jag vill inte börja skolan , jag vill fortfarande ha lov ju :(
Men nu är det bara att ta en vecka i taget och göra det bästa utav det här.

Nu ska jag sova, det är ju trots allt en dag imorron med
Godnatt


Puss / J


Simhallen






Hello Babes!!
Fredag idag, jag gillart inte. Det innebär ju att själva lovet är slut :/ Och på måndag startar skolan igen, pust pust.
Men idag då så har jag o underbara Magda motionsimmat 2 km i simhallen, visst är vi bra :D Sen så satt vi o titta på ett gäng utlänningar som skulle ha lite kul i den nya luftgrejen som har varit uppe under denna veckan och det var en liten köttbulle som va lite rolig, haha xD
ikväll händer nada, tänkte se på talang och äta god mat och CHIPS . Blev lite sugen på det i simhallen idag.
Har inte så mycket mer att berätta ;) så vi tar väll o avslutar där haha puss på er :)


Puss /J

Nu är det slut på det roliga

Tjabba tjena hallå på er. Jag har absolut inget att skriva om för inget roligt har hänt på det här efterlängtade påsklovet. Väldigt kortfattat kan jag rabbla upp vad jag gjort under dessa dagar och det är : träffat kusinerna, ätit mat hos mormor och morfar , jobbat, sprungit med Th, lämnat lillebror på fritids , legat o degat i soffan och glott på TV , letat efter en cykel i skogen och kollat på hockey  dels när LHC åkte ut semi ;(
Väldigt intressant NOT
Jag skulle ju egentligen pluggat på detta lov men nej nej har inte gjort ett piss. Helvete. Jag vet att jag kommer klaga som en idiot sen efter haha typiskt mig ;)
Men får väll ta tag it lite imorron.
Och eftersom inget händer ikväll så ska jag bara för det gå o lägga mig, sleep well, cause I will

Puss / J

Frisker

Hello hello, im alive bitches haha
Jag kände mig redan bättre imorse och det blev jag glad över. Hatar verkligen att ha ont i halsen, usch usch.
Men nu glömmer vi det. Tänkte faktiskt plugga idag men insåg att jag är för lat, bajs för det.
Idag blir det att titta på hockey, hoppas verkligen på en vinst ikväll med så att det blir 2-2 i matcher, det vore nice :D
Men nu ska jag inte längre sitta här och skriva absolut ingenting. Bye på er


Puss / J

Sjuker

Visst är det typiskt att bli sjuk på lov, idag var det  ju också tänkt att jag o mina flickor skulle hitta på någet. Som tur var för mig är att de inte har hittat på något så det blir väll någon annan dag :)
För övrigt så är det vara 6 dagar kvar av detta underbara lov, så passa på att njuta mina damer och herrar. Det var ju tänkt att jag skulle plugga men hitills så har det inte hänt nåt. Får ta tag i det nån dag.
Idag iaf så har jag sovit och kollat på TV vilket jag kommer fotsätta med. Snart så börjar fjorton suger som jag tänkte se. Senare ikväll blir det dating in the dark. Men nu ska jag vila, hehe


Puss / J

GRATTIS VÄNNEN




Idag är ingen vanlig dag för det är Th:s födelsedag Hurra Hurra Hurra GRATTIS MATHILDA <3

Ja idag är det ju påskafton och min kära vän fyller 17 , nu är det vara 1 år kvar sen blir det krogen haha :D
Hoppas du får en bra dag vilket jag veta att du kommer få :)
Love you Honey <33
















Långfredag



Grattis vännen :) <3 hoppas du får en bra födelsedag :)

Idag är det ju långfredag och det märks, haha dagen har varit rätt så lång och ännu är den inte slut. Vaknade vid 8 imorse men låg och drog mig i ungefär en timma, underbart. Sen blev det att städa. Usch så dant det såg ut i mitt rum, men nu är det fint och det ska bli skönt att gå o lägga sig i en ny bäddad säng sen med , hihi.
VId halv 1 så var det påskmat hos mormor och morfar juh, kusinerna var också där.
Kom hem vid 18 och tills nu då (23.12) så har jag bara tittat på TV, bl.a Talang som startade idag, det var väll sådär må jag säga :P
Men snart blir det väll förmodligen läggdags, har man inget att göra och inget på TV så är det bara att gå o lägga sig, höhö
Imorron blir det ju att leta stora påskägg, mums Jag ser fram emot innehållet :D Sen blir det att titta på hockey. Hoppas verkligen LHC vinner, annars jeklar ;)
Men nu dör min mini dator snart så det är väll dags att stänga av den. Godnatt och åter igen GRATTIS NADJA :)


Puss / J

PÅSKLOV



(Mina nya glajor,köpte dom på cubus 56 kr . Me like)

PÅSKLOV, TJOHOooo. Äntligen, det var verkligen på tiden höhö. Jag känner att jag behöver ett lov nu för att hämta mig efter ett antal halv stressiga veckor med plugg. Och idag hörrni, det var ingen rolig dag. Till o börja med så vaknade jag med huvudvärk och fick stressa som en idiot för att hinna med bussen imorse, var fortfarande hemma vid halv och bussen går 32.
Och skolan idag har varit så seeeeeeeeeg och huvudvärken försvann aldrig. Skolan tog aldrig slut,herregud. Men nu är jag äntligen hemma och ska snart titta på hockey, Th kommer även hit och glor :) Hoppas på en bra start på semifinalen mot Djurgården, stockholmarna ska åka på stryk, haha jag är ond.
Imorron kl. 12.30 är det mat hos mormor och morfar mums. Ska bli gott med mat,höhö och en sak jag ser fram emot är godiset, Yami

Bye

Puss / J


RSS 2.0