Nyklippt



Hej! Gud vilken härlig dag med sol, mer sol och ytterligare ännu mer sol. Har gått runt i bikini hela dagen lång och nu äre snart dags att gå o fräscha upp sig. Men först o främst lite uppdatering här på bloggen. Jag,Th o Emma sov över hos Magda i torsdags och vi såg på den underbara filmen Twilight, den va jättebra. Sen tickade klockan iväg och klockan 02.00 gick vi o la oss 4 st. i en dubbelsäng ;) vaknade sen på morgonen första gången vid 6 och sen gick vi alla upp runt 9 kanske.
Efter frukosten packa jag och åkte hem o duscha för att även sen åka in till stan o klippa mig. Resultatet blev så som bilden över.
Senare på kvällen var jag ute o gick med Th i Tallboda och sen väntade en fotbollsmatch på Tallbovallen som vi satt o tittade på. killarna vann med 5-0. Grattis.
Och idag då så har jag legat ute i solen & kört lite fotboll med Sebbe. Nu väntar duschen hörrni.
Återkommer imorron med bilder ifrån konfirmation som jag ska på imorron med Th :)
pussHej  <3

Fest

 
orkar inte skriva så mycket om festen men den var okej, det var roligt så länge den varade kan man väll säga.
Kom några som började bråka så festen slutade efter det. Tråk, idioter som håller på sådär asså.
Lite bilder bjuder jag på under kvällen iaf  :)

Fredagens outfit

 

Hej, jag hann inte med fredagens outfit det blev framför allt lite stressigt. Det blev den nya tröjan ifrån Gina och de nya leggingsarna som ni inte ser men som ni nu vet :)

Kläder :)



Hej, shit jag börjar ju bli bra på att uppdatera igen :D
skönt med långledigt :) än är det bara torsdag vilket är underbart :) Och idag va jag på ikano med mamma o syrran.
Vi tittade på avslutningskläder och jag köpte klänningen ifrån bikbok som jag har sett tidigare :) Det blev även en ny tröja från Gina o ett par nya leggings eftersom jag råka dra sönder  dom gamla på toan i skolan xD
Efter allt shopping så åkte vi till min mormor o morfar o åt mat,hur gott som helst älskar er <3
klockan 20.00 kommer jag att inta en plats i soffan för att titta på tv. Min kväll kommer kommer därefter spenderas där.
Men imorron blir det andra bullar :) Ska dra med mig Magda ut till Vårdsberg där vi va på valborg och ha lite kul igen :)
Känner på mig att det bli roligt igen :) Jag får se om jag tar med mig kameran,tror inte jag vågar lämna ifrån mig den :S
För en gång skull kan jag lägga ut en outfit över kvällen :)
Nu ska jag fortsätta att nörda framför datorn, HejSvejs  <3


A long time ago.

Hej, efter att Magda har slängt ut en kommentar om att jag uppdaterar bloggen för sällan gör mig nu att jag skriver lite.
Endel saker har väll hänt sen sist men säkert inget viktigt. Vi är förhoppningsvis klara med alla läxor/prov under vårterminen nu. Det är väll Peter som kommer slänga in något om hinduismen o det v. 23 (typiskt han)
Är trött på pluggandet men ändå så har jag valt en puggarlinje till hösten, smart Josefine.. Kanske blir det roligare med ny skola nya lärare o nya människor runt en. Fast jag kommer sakna 9-E of course.
Imorron är det onsdag och sista dagen i veckan som vi tillbringar i skolan. Gud så skönt, hoppas att det händer det som kommer att hända på fredag :D Ni som inte fattar fattar inte men Magdis gör :D Jag får be lite till Gud så att det inträffar.
Återkommer om det som händer händer :D Pusshej <3

RSS 2.0