Va rädda om varandra

Jag läste nyss Sze-Sze:s blogg och jag instämmer helt och hållet. Vart är världen påväg egentligen,att gå runt med kniv och sen mörda en kille är ju helt sjukt. Och det Sze-Sze skrev med att hon inte känner Danne men att även har sett honom ger en konstig känsla. Jag själv har den,bara tanken på allt gör mig tårögd. Jag känner inte han heller, men det räcker med att bara ha sett han ett par gånger. Det går inte att förklara ens sorg med ord. Men ni ska veta att jag tänker på er ni som står Danne nära. Och Alek va stark gumman <3

Va rädda om varandra hörrni <3

Glad midsommar i efterskott

Igår var det midsommar och jag hoppas att ni hade en bra sådan också. Själv var jag hemma med familjen och mormor & morfar och vi åt massa gott. Vid 14.30 begav vi oss till Tallbovallen och där var det massa roliga grejer man kunde göra. Själv vann jag det största priset på något hjul, haha. Sen så sparka vi straffsparkar gick inte så bra men kul var det trots allt :D
Sen så körde vi massa kubb igår, tjejerna mot killarna. Såklart så vann vi då :)
Jag blev snabbt trött igår så jag hamna i soffan tidigt och satt o titta på tv:n med datorn i knät. såg på bra filmer igår.

Men fokus på idag. Kl. 13 ska vi till mormor & o morfar och äta. Sen måste jag höra av mig till Magda,Emma o Th. Vi ska köpa mat till dagens grillning med E o F i trägårn. Ska bli kul :)
Skriver om dagen någon annan gång.

PussHej

Tjockisdag

Hej allihop!
Imorse vakna jag utav att min äldste kusin Filip prata och jag sov nämligen inte så djupt då tydligen. Men jag var uppe drygt en timma innan dom åkte till busfabriken så det blev en rätt så lugn morron. När dom kom hem blev det lunch då även mormor & morfar var här. Så det va fullt hus här hemma idag. Men vid 16 tiden kanske (kommer inte rikrigt ihåg) duschade jag. Jag kände mig inte så fräsch och jag kände också rätt för det va jag inte,haha. Sen så körde jag Jenny och hennes kompis lusen, ett roligt spel som man kan bli rätt så tokig på :P Och sen så gick jag och syrran till tempo och köpte godis. Så idag räcker det med att säga att det är en tjockisdag. Haha inte bra och jag är rädd för att det även kommer bli mer såna mer in på sommarlovet.  Synd att godis är så gott...
Nee nu har jag suttit hela dagen vid datorn vilket har gett mig fyrkantiga ögon. så nu är det dags att gå o lägga sig vid tv:n och få lite mer fyrkantiga ögon ;) Bajbaj <3

Avslutning 2009

 

Nu har man då gått ut grundskolan och nu väntar ett långt sommarlov framför oss. Igår när jag öppnade mina betyg i kyrkan så blev jag så jävla glad, ursäkta språket. Jag fick 2 G 10 Vg och 4 MVG. Fett stolt & sammanlagt blev det 250 p.
Igår va bara en så underbar dag som jag aldrig kommer glömma. Vid klockan 18.00 så va jag,Magda,Emma Och Natta hos Th och åt god mat. Sen blev det att åka in till stan,där träffa vi några klasskompisar b.la. Törne som va lagom full :P
Sen så åkte vi in till trägårn och träffa massa roligt fok. Det är så roligt o se alla fulla och det märks så tydligt, endel börjar prata haha Magda du vet vem jag syftar på ;) Vid 1 på kvällen så cyklade vi hem och sen så var det bara att lägga sig o sova. Och nu sitter jag här vid datorn och har lagt in alla bilder har även städat mitt rum nu är det mycket vackert :D
Senare idag blir det att titta på fotboll kanske. Sen inget planerat.
nu ska jag dra mig och jag återkommer snarast.. Pusshej <3

Tro det eller ej ,men stressigt!

GAAAAH vi slutar ju 9:an imorron , jag kan inte förklara med ord hur dessa 3 åren vi har gått på kungsberget har gått så fort.Efter mycket om och men tyvärr så har de 3 åren i helhet varit mycket bra med massa skratt och man kommer trots allt ta med endel minnen därifrån :)
Men om vi går tillbaka till dagen som varit så har det varit ganska stressit endå. Vi började 12.30, kändes som man hade all tid i världen i morse, men jag var väll för lat för att helt enkelt göra mid i ordning. Men sen så var det bara 1½ timma kvar innan bussen gick, så det blev en snabbis i duschen på med smink fixa håret och sen ge sig av till Th.
Sen när klockan blev 13.00 så började avslutningsmiddagen det blev kyckling med potatisklyfter och jag ger ingen kommentar över det. Eller det räcker kanske bara med jag säger att det smakade sådär....
Sen gjorde Th mig sällskap hem, ( hon hade glömt sina nycklar hemma) Men jag satt o kolla på tv och hon i niornas avslutningskortskatalogen,haha.
Sen ploppa det upp i skallen på mig att jag fortfarande inte hade hittat skor tills imorron,fick lite panik där. Men jag fick skjuts av mormor & morfar som skulle till maxi. Väl på stan träffade jag syrran , hon följde med och jag hitta sedan ett par :) Väldigt tur :) Sen så blev det brottom hem, när vi satte oss på bussen så var det bara en kvart kvar till träningen började vi så kom ju lite sent på den. Efter träningen som varade i en timma för min del var det dags att äta (hungrig som ett svin var jag)
Sen så skulle jag lägga in bilderna ifrån Sthlm igår och då gjorde jag det,fastna där rätt länge. Och inte förns nu så har jag gjort det jag egentligen skulle ha gjort, t.e.x som plocka ögonbrynen fixa håret. Men nu är det med gjort och nu sitter jag är med smörj på benen. Måste verkligen sova för att orka med den llåååånnga dagen imorron.
Så jag avslutar väll nu med Godnatt med er och sov så gott Puss <3

Stockholm

Hej hopp. Längtar till imorron då vi åker till huvudsatden. Ska på stan med Th o glo/shoppa. Ska bli kul. Det blir att ta med sig kameran o ta mycket bilder :) Hoppas det är solit så man kan ta lite extra fina bilder.
Ska snart gå o lägga mig, har precis fixat håret så det är torrt ,annars kommer ju håret stå åt alla möjliga håll imorron bitti.
Bäst att avsluta. Ha det bra ni andra som tyvärr inte får följa med imorron :)


Godnatt <3

Sista veckan innan sommarlov hörrni

Nu är även söndagen överstökad och på tur är måndag. Och i morogn börjar vecka 24 , är inte det underbart :) sista veckan innan sommarlovet och de 3 sista dagarna på kungsis. Känns både skönt men ändå inte att sluta 9:an . Kommer bli tråkigt att lämna klassen den är ju världsbäst :D Men att ha valt linje som man kanske jobbar med nåt i framtiden låter ju hur spännande som helst. Hoppas mina sista 3 år i skolan går galant. Har varit hur trögt som helst att plugga till prov och liknande trots att det har varit rätt så lugnt med sånt denna termin.

Men idag söndag så har jag inte gjort särskilt mycket. Vakna vid 11 och gick o la mig i soffan för att titta på tv. Sedan tickade klockan bara på och den närmade sig 14.00 då det var samling för match. Fick spela högerback denna match vilket jag inte tycker är en höjdare men det gick bra :) finally har gått hur trögt och dåligt som helst för mig dom senaste matcherna.
Efter matchen så var det dags för brorsans match i Linghem, tyvärr så förlorade dom med 6-0 (man kan inte alltid vinna)
Just det glömde att vi vann mot Mjölby södra med 2.0 ;) 2 snygga mål av Jenny P och Emma C.

Titt så fort klockan går när man har roligt med att skriva i bloggen ;) Det är ju dags att sova. Jag ska sova gott och det hoppas jag ni med gör :)

Puss & Kram <3

Nationaldagen

  

Igår va jag o tjejerna på tjejmiddag hos Matilda T, väldigt mysig och en trevlig kväll.  Jag ger ut en bild på min klädsel under kvällen,inget speciellt direkt. En body från Gina, en kjol från H&M och halsband och kofta från Gina.
Vad vi gjorde under kvällen var att äta massa mumsigt :D Nevars men vi spelade också kubb och såg på 1 ½ film, den sista filmen slutade med att hälften av tjejerna tjöt. Vi såg på I taket lyser stjärnorna och den är väldigt sorglig.
Sen började kvällen dra sig mot sitt slut,folk var trötta b.la. jag  så föräldrar kom o hämtade upp oss.

Idag är det sveriges nationaldag och jag har gjort mig klar för att åka till graven där även släktingar står. För idag för exakt 2 år sen dog min underbara gammelmormor :/

RSS 2.0