Sportlov : Lördag

Hej bloggen!
Just nu är det ju söndag klockan är 00.07  Men jag tänkte skriva om dagen alltså lördagen, aja ni fattar!! hehe
Idag så började dagen inprincip med att vi packade upp varorna ifrån Ullared,sen så tog jag beslutet att vi skulle gå på bio. Så jag tog med mig mina syskon. Vi såg filmen Farsan och jag kan ju säga såhär, jag har sett bättre filmer.  Sen så får ni tolka det hur ni vill ;)
Efter det så åkte vi hem och på kvällen väntade melodifestivalen. Det var ju ingen som var såhär wow va bra. Och nu är ju alla deltävlingar slut och jag står helt klart fast vid att Salem al Fakir har varit den absolut bästa, han måste bara ta hem det hela. Vilket jag självklart tror att han kommer att göra ;)
Ett minus för årets melodifestival är underhållningen. Saknar Björn Gustavsson ;)

Men nu ska jag inte sitta här o muppa, utan ska sova lite nu. Godnatt :)


Puss / J

Sportlov : dag 5

Äntligen hemma efter en LÅNG dag på ullared. Fanns inte så mycket intressant egentligen. MEN det mest inressanta var att vi träffa Morgan, ni vet han den gulliga/söta/roliga ifrån programet ullared som gick på kanal 5. Jag frågade om vi fick ta kort med honom och det fick vi :D Han var jättetrevlig. Han frågade alla alla möjliga frågor, hihi gullig är han. MEN också dagens höjdpunkt var att jag fick ett par gladiatorskor av mamma (tack mamma) så nu längtar jag ännu mer till våren. Det var ju trots allt plusgrader ute idag så det går väll åt rätt håll än så länge iaf.
Men nu ska jag sova , är bajsatrött Men vi hörs imorgon :)



Puss / J

Sportlov: dag 4

Hej
Som sagt jag gick upp tidigt idag och vid halv 12 var vi hos mormor och morfar där vi åt mat,mums. Mormor gav mig även en gitarr så nu blir det att klinga på den ;). Efter det så åkte vi in till stan för att fixa några ärenden.  Efter det så handlade vi igen, vi har gjort det hela veckan nu. Och imorgon så blir det att handla igen. Vi ska ju nämligen till Ullared. Så det blir en tidig uppstigning imorgon med,tyvärr. Jag kan ju inte säga att jag har sovit ut på mitt lov. Och pluggat har jag heller inte gjort, fan asså . Jag kommer får sitta med allt sen,va jobbigt.
Men nu ska jag gå o göra mig nattklart :) Så att jag kan somna när jag vill :)  Godnatt


Puss / J



FAAN

Jag gick upp klockan 6 i morse för att kolla på Sverige mot Slovakien. Det var en match Sverige egentligen skulle vunnit, men det gick fan inte bra. Dom är nu ute och spelar inte för en medalj. Fan va irriterande,trodde själv som säkert alla andra att dom skulle komma till final.
Men nu släpper vi det.

Puss / J

Sportlov: dag 3

Lovet börjar dra sig mot sitt slut och jag har ännu inte öppnat någon bok för att plugga. Aj aj men jag får väll sätta igång imorron.
Men idag då, så har jag inte gjort för mycket. Jag började morgonen med att titta på vakna med the voice, dom är ju roliga dom ;)
Sen städade jag och sen soffan igen ;) då det blev film. Har lånat Mathildas flickan som lekte med elden. Den va jättebra :) Måste bara se den sista nu :)
Tro det eller ej men efter filmen så somnade jag faktiskt och därefter så var det träning, och nu snart ska jag slänga mig i duschen. Sen så kanske jag ska börja att läsa Rävungen som ska läsas. Haha det där lät lite jobbig. Tar nog o börjar med det imorgon.
Men nu ska jag göra lite nytta,måste även bädda min säng. Ska bli skönt sen att lägga sig i en nybäddad säng :)


Puss / J

sportlov: dag 2

Tjabba tjena hallå babes, har ni det skönt på sportlovet? Hoppas ni gör något kul :) Själv gör jag väll inget speciellt, sitter nu hos mormor och mofar,vi var ute o handla lite imorse. Igen. Vi ska ut imorron med ,pensionärer vet ni, dom har inget bättre för sig,haha.
Men på fredag ska jag,jenny,mormor och mamma till Ullared,längtar faktiskt lite konstigt nog. satt alldeles nyss och skrev en liten lista över sånt jag ska titta på.
Men ikväll då, nåt som händer? Nee tror inte det. Jag och Magda kom ju fram till att vi skulle göra våran videoblogg under sportlovet, jag får nog ta o påminna henne ;)
Men nu ska jag kila iväg och vara social och fetta på mig ännu mer med sötsaker,ajajaj inte bra.


Puss / J



Sportlov dag 1

Dåså, nu har lovet börjat och det började inte med någon sovmorgon direkt. Imorse så steg jag upp 6.40 för att se på hockey, Sverige vann med 3-0 mot Finland, yeah
Sen mot lunch så drog jag iväg till mormor och morfar där mina 3 livliga kusiner var. Både jag och mormor har haft ont i huvudet efter det & det är faktiskt sant. Framåt eftermiddagen så åkte jag iväg till ikano med mormor och morfar. Vi gick inte o glodde utan gjorde det vi skulle. Efter det så åkte vi till maxi och sedan hem.
Väl här hemma så la jag på soffan, därefter mat och nu blir det ännu mer soffa ;)

Där har ni en sammanfattning av min måndag. Återkommer imorgon då det är en ny dag :)


Puss / J

Jag ser det snöar

Fy f*n va snö, det slutar verkligen aldrig utan det kommer bara mer och mer. Helt otroligt, det blir nog varken vår eller sommar i år.
Va ute o skotta med mamma nyss, asså usch. Om en timma eller så så får vi väll gå ut igen.
Annars så har jag inget planerat för dagen utan bara skotta snö, hahaa
Vi får väll se senare framåt dagen om något dyker upp, hörs


Puss / J

Fredag



Nu är det snart dags att dra sig till busshållsplatsen för att gå till skolan. Och nu kan man säga att det är sportlov :) SKÖNT.
Idag blir väll en slapp kväll som alltid, kommer sluta med att jag ligger o degar framför tv:n och tittar på Letś dance ;) Haha
Men nu måste jag sticka,



Puss / J




WOOHOO :D :D

WOOOHOOOOOO JAG ÄR GLAD, MYCKET GLAD. JAG FICK JOBBET.
Jag skrev senast igår lite om att jag skulle på intervju idag. Organisationen heter ung omsorg där jag nu är anställd, haha kan man säga så?
Själv tyckte jag väll inte att det gick så värst bra, jag babblade på så jag själv inte fatta vad jag sa. Men det gick tydligen bra, han ringde nyss och sa att jag fick det. Det är jag ,Emma,Nadja och Jossan som jag vet för tillfället fick jobbet ute i Linghem, så himla nice. Hoppas bara att det blir många helger med gamlingarna så man får in lite cash på kontot , me LOVE

Men nu måste jag göra mig iordning inför träningen som idag är på Worldclas,kul kul :) Skulle tro att jag kommer tillbaka imorgon ha det bra

Puss / J

Det börjar lukta sportlov



Goddagens eller godkväll kanske man bör säga. Dagarna tycker jag rullar på bra nu, jag är riktigt sugen på sportlov nu asså. Jag känner att det behövs. Har ännu inga planer, men lite plugg kommer den att bestå av, endel saker måste bara göras. Men imorron så slutar jag 10.40 hur underbart är inte det? :) så jag åker hem till mormor och morfar och käkar god mat. Sen måste jag tillbaka till skolan då jag ska på en intervju om ett jobb, känner nästan av att jag inte kommer få det. Dels är det ju säkert måna som har sökt, men det är ju ändå värt ett försök.
Sen efter onsdag så är det snart helg, haha :) Men innan helg och sportlov och allt så ska även ett sista prov avklaras. Det är nu på torsdag så jag känner att jag måste lägga i ett kol. Tänkte lägga mig i ett varmt bad och plugga lite, så kanske även huvudvärken försvinner.
Men nu ska jag då pysa och göra lite nytta , ha det bra :)


Puss / J

GRATTIS

GRATTIS PAPPA <3 Idag fyller gubben 44 år ;) Det ska firas med träning och sedan åka till sysslingarna och fira Lisa som även fyller år idag ;) Haha vi får fira pappa senare idag ser det ut som ;)
Men nu så har jag inte så mycket tid för att skriva, jag ska packa väskan och göra mig i ordning för lite träning.
Vi hörs

Puss / J

Allt rullar på som det ska




Hejsan!!
Gud så veckan har gått fort, tycker ni inte det? Själv tycker jag att det nyss var söndag...
Idag så har jag gått runt o varit nervös, skulle gjort min intervju idag men än så har den inte blivit av. Matilda som hon då heter skulle höra av sig senare, och när är senare tror ni? Aja, vi får se vad som händer. Annars så borde jag plugga lite men har verkligen ingen lust.
Ser verkligen inte fram emot imorron då vi har matteprov, har lite ångest för att vi just har det. Känner på mig att det kommer gå piss och det känns ju absolut inte bättre med den inställningen. Får försöka att ändra på den.
Påtal om något roligare, det är ju alla hjärtans dag på söndag, någon som ska göra något kul? Själv så ska jag träna på morgonen och fira pappa som fyller år, han fyller gammal ;)
Sen återstår bara 5 dagar och sedan är det lov, TJOHO
En liten tråkig grej är ju att nästa vecka på måndag så ska våra skåp vara tömda, vi måste ta med oss alla skolböcker och skit hem p.g.a av renovering. Så från och med på tisdag så måste vi ta med oss alla våra böcker hemifrån som vi kommer att behöva under dagen,till skolan. Fram och tillbaka, fram och tillbaka...
Men vet ni vad ;) Matilda ringde nyss. Jag ska intervjua henne ikväll vid 21-tiden typ, hahaha tur att jag har sovmorgon. I vanliga fall brukar jag ju gå o lägga mig då, hihi :)
Nu har klumpen i magen släppt så nu hoppas jag bara på att allt kommer att gå galant. Nu ska jag plugga
Hörs :)

Puss / J


Kääääär

ÅÅÅÅååå jag har blivit kär :D Nu undrar ni kanske i vem, då säger jag i SALEM Al FAKIR, hur gullig som helst och han har även gjort en suverän låt som han har o tävlar med i melodifestivalen, han måste vinna. Då kanske Sverige kanske tillomed har en chans att ta hem hela skiten, haha. Nej man ska inte tänka så för då brukar det oftas gå åt pipisvängen.


Puss / J

slapp helg

Go' kväll
Slapp lördag idag, dagen började med att bror min kom in imorse runt halv 8, åt frukost och direkt därefter begav sig jag,syster och mormor till simhallen för lite motionssim, simmade 1,5 km . Nästa helg får det bli mer.
Resten av dagen har jag suttit vid datorn och legat och degat framför tv:n, rätt slappt och framför allt skönt.
Om 45 minuter blir det att titta på melodifestivalen,vi får väll se om något bra visas ;) Det finns ju något snyggt att titta på i alla fall då Måns Zelmerlöw är programledare, sweet


 

Puss / J


Fredagsmys




Haj haj!! Äntligen fredag,jag ska ta det lugnt, det blir en helg utan plugg vilket är väldigt uppskattat. Där emot så ska jag kolla upp lite sidor för info om bl.a körskolor. Det börjar ju dra ihop sig nu ;) Vet inte vilken körskola jag ska gå på än, Magnusons eller Ingelas . Har ni funderat på någon? och vilken?
Sen så fyller ju mor min 40 den 3 Mars. Så mormor och jag kollar lite på bussresor ifall vi ska åka ner till huvudstaden, men vi får se :)
Skulle vara kul som sagt.
Ikväll blir det som vanligt Letś Dance och imorron Melodifestivalen, kul kul. Men nu har jag inget mer att säga så nu slutar jag :)
Adjö


Puss /J

Snart helg

Denna vecka har bara rusat förbi, det var ju måndag nyss!! Men det är bra det, nu återstår bara 11 skoldagar och sen7 dagars lov, underbart. Vet inte riktigt vad som händer ännu men det lär ju märkas. Nu ikväll så väntas det hockey, är ensam hemma men Jimmie kommer och gör mig sällskap.
Vad händer i morgon då? joo ni, ingen aning. Haha blir väll en lugn kväll som vanligt ;) Lördag får jag se vad som händer, Jimmier fyller 20 på söndag men han ska väll ut på lördag så jag kan väll inte vara med o fira han,, typiskt.

Hoppas ni får en underbar helg :) :)


Puss / J

Jag lever :)



Hello hello, tänkte bara säga att ja jag lever ;) det blir lite dåligt med uppdatering nu för tin då skolan går i första hand, men i morgon kan jag lämna svenska-provet och bokrecensionen bakom mig i alla fall. Men jag blir tyvärr inte fri för det haha fast lite friare trots allt .
Men annars är allt bra med mig, lite seg o trött o så ibland,igår var det verkligen inte roligt då jag hade huvudvärk och trött som en kossa.Men som sagt jag lever ;)
Idag så kom 2 killar in på våran lektion och gav papper till dom som var intresserade av att ha ett jobb över helger. Jag tror det stod i pannan GE MIG!!! på mig ,haha så jag har nu skickat ett mail till en utav dom så vi får väll se ;) Man är ju inte ensam som sagt på denna jord, o det är ju tur det :)
Och när jag kom hem så ringde jag även Matilda som hon heter angående en intervju som jag ska göra, hon är ju ambulansförare så det blir nog toppen :) Ska ringa i morgon igen för att bestämma en tid :)

Så kortfattat o bra så har denna dag varit ovanligt bra, hatar annars tisdagar men inte denna ;)
Men nu hörrni, ska jag skriva rent min recension :) Hörs


Puss / J



RSS 2.0