Friday I´m in love




(Gillar denna bild enormt,haha)


Provet igår gick sämst,kommer lätt få ett IG tyvärr, men det är smällar man får ta. Har fått 3 bra reslutat på andra grejer så jag får väl glädja mig med det ;)
ikväll då så blir det att träffa mina snyggingar :) Vi tar en chillkväll hemma hos Svedberg :)
Men just nu vankas det käk och handboll :) see yaa

Puss /J

Hatar matte just nu

Jag har prov i matte B imorron o vad fan gör jag? Joo sitter vid datorn.. Ååååh jag måste plugga men orkar inte. Jag vill bara gå o lägga mig och sova, har gått o lagt mig sent hela den här veckan vilket inte är bra.
 Usch på mig själv. 



Hello there



Bjuder på en gammal bild, tar inte mycket kort nu för tiden alltså, borde kanske bättra mig, för det är ju kul att ha som minne. Men iaf, igår togs det inte heller några kort då jag var ute och åt med Th,Magda och Lina :)
Vi var ute och åt 2-rätters på Lascala. Det var sketa gott och sketa kul ;)
Jag och Lina var tjockast för vi gick sedan till Steves och fika, eller jag och Lina bara ;) Sen så köpte även alla godis :O Men som tur va så tränade vi kl.9.30 idag (lördag) på friskis.
Men efter att jag kom hem så åt jag upp mitt godis, inte bra.
Jag har sagt till mig själv att jag ska sluta med sånt godis och sånt. Men som kom jag fram till att sluta helt går inte, så jag ska bara äta på lördagar.
Det har gått sådär, eller den här veckan har gått sådär. Men jag ska bättra mig på det också ;)

Idag då så ska jag inte göra mer än att slappa. Ska se hockeyn nu, sen blir det väl mer TV om jag känner mig själv rätt ;) Kanske pluggar lite med? Usch det låter jättejobbigt så det stryker vi. Har ett äckligt Matteprov på torsdag. NejNejNej nu ska jag inte prata med skola det är ju trots allt helg :D

Och nu ska jag gå. Puss på er kära vänner :)
(haha jag är inte bra på att avsluta mina inlägg, det kanske är ytterliggare en sak som jag ska förbättra mig på)


PUSS/J

Hej hej träningsvärk

Som ni kanske vet så har jag äntligen skaffat mig ett Gym-kort på friskis :) och jag var och tränade för första gången med Therese idag & jag känner redan av träningsvärken höhö.. Imorron blir det mer träning efter skolan fast med Magdis :)

Är det någon som vet hur ofta man ska styrketräna? Kan det bli någon motsatt effekt om man tränar för mycket?
Det kan det väl inte göra.. eller?

Imorron är det fredag, skönt :) och vi har redan gått i skolan i 1 vecka :O Men som sagt , tiden går fort när man har roligt. 

Just nu väntar jag på mat, är svin hungrig. Sen blir det att titta på LHC matchen. Sen är klockan mycket då det är dags för mig att sova :)


Puss// J

 


You know I'd do anything for ya



Hej allihopa, tänkte bara skriva att jag lever (trots att skolan har börjat) Ne men ska inte klaga,vi har det lugnt än så länge. Men hade hellre haft längre lov såklart :)
Vad har hänt i mitt liv då? Vilken bra fråga jag ställer till mig själv, kan ju knappt besvara den. Men som ni ser på bilden så har jag iaf spelat LM, det gick faktiskt bra :) Vi kom 3:a typ, man kan säga att vi gjorde det, det blev egentligen ingen brons match, men dom vi skulle ha mött där va Sturefors och dom vann ju vi mot så man kan ju säga att vi kom 3:a :)
Sen så har jag träffat mina underbara vänner, Magda,Th,Lina och Emma :D <3 Det händer inte allt för ofta att vi alla träffas,vilket jag tycker vi ska bli betydligt bättre på. Det kanske ska bli allas nyårslöfte ;) på tal om det, har ni något nyårslöfte?
Jag har iaf 2. Jag ska äta mindre onyttigheter (vilket jag nästan alltid har som ett nyårslöfte och varje år går det skit) och att börja träna. Jag har äntligen köpt mig ett gymkort så nu jäklar :)

Ska försöka att skriva nåt inlägg någon gång i veckan sisodär. Det var ett tag sen man alltid satt o skrev här på bloggen, men det var då och nu är det nu.

puss och hej på er mina gamla goa vänner :) :)


Puss / J

RSS 2.0