Helg :)


Nu sitter jag framför datorn igen och framför spelet jag är besatt av . Inget är planerat för idag och framåt så jag blir väll fast framför min lilla dator som alltid :D Ska se på Letś dance ikväll vilket börjar närma sig slutet. Vad ska man då se klockan 20.00 på fredagar? :) Äsch det börjar alltid något nytt :)

Melodifesivalen i morgon och som jag fattade det som var det sista avsnittet för nästa veckan är det tydligen dom som har kommit till anda chansen i Norrköping. Så det programet börjar också att närma sig slutet.


<3

Torsdag den bästa dagen på hela veckan?!




Efter en diskussion med Liselott för ett tag sen så kom vi överens om att torsdagen är den bästa dagen i hela veckan. Fredag låter ju bäst MEN.
Efter torsdag eftermiddag så har man ju faktiskt hela helgen framför sig. Efter fredag så är det ju lördag och då har ju halva helgen redan gått. Sen är det ju söndag och då är det slut på det bästa liksom.
Och idag är det ju torsdag och nu har vi hela helgen framför oss att se fram emot :)

Men som alla andra torsdagar så är det ju ändå skola på dagen,ingen jobbig dag i dag heller. Hade engelska provet lite efter lunch, det gick väll sådär. Usch, det första provet jag nog inte vill se.
Och på svenskan efter provet förstod jag att jag har nationella prov muntligt i morgon. Det ska verkligen gå bra. Det är ju inte så svårt heller :)

Ment tillbaka till nu :) Jag ska gå tillbaka till soffan och titta på hockeyn :)
Efter första perioden så ledde LHC med 0-2

HöRs ;) <3



Sängen väntar

Japp, nu är jag nyduschad och ren igen :) Träningen var dock inte jobbig. Dels var vi 9 stycken och ingen tränare,det blir då inga seriösa träningar.
Nu ska jag lägga mig och gå igenom engelskan igen. Pluggade 3 timmar innan träningen och 3 timmar nu lär det ju inte bli. För inom 3 timmar hoppas jag att jag sover, haha :)


GOD NATT <3

Tänk om alla dagar hade varit som denna.

Igår var jag "sjuk" , haha . Jag bestämde mig för att stanna hemma för att plugga lite extra till engeska-provet tills i morgon. Men det blev inte så mycket i alla fall, för nästan alla böcker och papper jag skulle läsa på var i skolan i skåpet.
Så inte gick det så bra. Men istället blev det rätt så slapp dag framför tv: n , datorn & endel läxpapper.
Men idag gick jag till skolan och var helt frisk, höhö
Det var ju ingen jobbig dag om man säger så, tänk om alla dagar hade varit som denna.
Vi fick för en gång skull reda på vad som händer framöver utav våra klassförståndare.
Nästa vecka på tisdag ska vi lära oss bugg och andra danser :) Det låter ju hur kul som helst.Det bästa är ju att vi missar hela eftermiddagen på tisdagen, men det är bara 2 lektioner vi missar :/

Shit the same.

Jag pluggade på en gång direkt när jag kom hem ( STOLT) Jag brukar ju alltid göra något annat, t.ex sätta mig vid datorn eller titta på tv. Men inte idag :D
Har suttit framför alla papper & böcker ända fram till nu. Och nu kände jag att nu ska jag ta ett litet break, och så hamna jag här :)
Jag måste tyvärr avsluta nu för jag har träning om 30 minuter och den här gången tänker jag inte komma försent :)

Adjö ... Sålänge


<3


Måndag och första dagen i skolan efter lovet

Måndag idag och första dagen i skolan efter sportlovet.Usch så hemskt, det var verkligen segt att gå upp i morse. Pappa fick säga till mig ett par gånger. Morgonen började bra för Magda i alla fall :) hon var possitiv men någon måste väll vara det :D
Inget hände i skolan idag. Eller joo, vi har en kandidat på so:n och han heter Eric,vi har haft han förr och han är rolig :D
Så från och med nu kanske vi får det lite roligt på so lektionerna :)
Plugga gjorde jag inte efter skolan. Jag fastnade framför datorn och framför ett spel.
Mamma: har inte ni träning klockan 19.00
Jag:  joo, svara jag och va helt inne i spelet.
Mamma: klockan är 18.50
Då fick Josefine Johansson en raket i arslet. Sprang fort och tog på mig alla grejer och va klar på 5 min. Stolt :D
Sen kom vi även försent för min sega syster va segare än segast dock att hon vart arg på mig och då gjorde hon sig ännu långsammare.
Missade lite av springningen, fertt jobbigt att springa bland all snö sen efter löpningen. Men alltid lika kul :)


Ska fortsätta att spela det där spelet :) Nörd va ? haha :D


Hej svejs <3

Sista kvällen.. Ja ni vet vad jag menar!

Rubriken säger mer än 1000 ord känns det som. Ni vet alla  vad jag menar med den. Det känns tufft att säga det men vi har 4 eller 5 långa veckor framför oss innan påsklovet. Det låter inte så värst mycket ändå.För dagar och veckor går så snabbt så man vet ju knappt vad man heter.


Snabbt om dagen. Jag har inte gjort så mycket haha. Ville ut o gå men det snöade ju så otroligt mycket.Så himla tråkigt tycker jag, längtar verkligen till våren så man har den känslan att nu är det snart sommarlov.
Men i det här vädret känns det ju som att man går bakåt i tiden.Vi har precis haft jullov eller något.

Imorgon är det måndag och teknik. Man blir ju tårögd så tråkigt det är. Usch.
Kan också påpeka att jag sätter igång med pluggandet redan imorgon. Har nämligen prov på torsdag i engelska. Jag har ingen aning om vad vi ska kunna, vet bara att det är en massa ord.

Träning i morgon också,skönt tycker jag. Ut o röra på sig är inte fel :)

Ärligt så kommer det väll egentligen inte bli några problem för att gå upp i morgn för jag har ju vaknat halv 8 varje morgon på lovet. Men nu när jag vet att det är skola så blir man ju skit trött :P


Nu ska jag sluta o babbla och sova istället. 



Godnatt <3

Fest



En bild på en tårta, fanns även 3 st. men den här var finast :)

Fest



Sanna,jag & Lisa efter maten :)<3

Efter fest ;)

Det var ju fest igår.Dom firade 110 år ihop.Asså med deras åldrar.Allt började lite stelt som det alltid gör.Men efter maten så började ju att fler folk att dricka vuxen dricka ;)
Eftersom mamma och mormor inte dricker ner sig så var det lite svårt att få något, men det gick :D haha dom gav mig 2.25 cider.Men sen så tog jag o Sanna tag i det hela. Vi hängde i baren där min syssling satt . Frågade om vodka som vi även fick ut :D Sen blev det andra grejen. Men nu ska vi inte prata om sånt.

Kvällen var helt okej för övrigt. Hade jättekul med Sanna :)<3
Sanna med familj spenderade natten över hos oss,vilket var trevligt.

Bilder lägger jag ut på bdb, någon enstaka hamnar nog här på bloggen :)


<3

Brunett Josse



Igår tog jag beslutet och satte mig på stolen och tona håret brunt. Eller det skulle va brunt,men det skiftar i rött :/
Men här har ni ett litet smakprov :)  Vad tycks ?

Sista veckodagen på lovet hörrni

Idag är det sista dagen på lovet , om man inte räknar med helgen då.Usch så hemskt det låter.Ge oss mer lov.
Det skulle absolut inte sitta fel.
Idag var jag med familj, mormor & morfar på ikano & åt på Chili,sedan var det dags att åka till frissan där pappa & Sebbe skulle klippa sig. Själv vill jag ju tona håret brunt,men är rädd för att det ska bli orange eller nåt :S

Sen var vi hemma, jag satte mig nästan direkt framför datorn och lyssnade på Beyonce med Halo,grymt bra låt och framför allt bra röst. Jag läste att den låten skulle egentligen va till Leona Lewis.
Beyoncé har jag alltid giillat så för mig gör det inget att hon fick låten :)


Det jag ville komma till är att imorgon så är det ju fest med släkten,Woho :D
och det jag ägnar mest tid på är hur jag ska ha håret,det är nästan det viktigaste haha :D
Jag tror jag vet, och nu ska jag försöka förklara för er. Men iaf håret ska vara plattat , sen så tar jag håret vid sidan och sätter upp det bakåt och sedan sne lugg. Haha det låter väll nästan bedrövligt men just nu ser det rätt okej ut.
Kommer för hoppningsvis inte lyckas imorgon när jag väl ska ha det.

Titta vad tiden går fort när man sitter här o skriver,klockan är 20.00 och dags för Letś Dance :)
Heja Laila & Morgan :D


Hej svejs <3

Kort hår .



Eller klippa av mig det till typ såhär ? och kanske tona det till brunt..
Jag har liksom ingen frisyr och det är så tråkigt.
Kommentera gärna o skriv vad ni tycker. Snälla? :)<3

Långt eller ....



Jag har tänkt och vill men ändå inte vill klippa av mig håret.
Ska jag ha kvar som det är nu ?  Eller      ....

Mycket bus,lek & skratt

Lovet började ju som sagt väldigt segt, låg framför tv:n och slappa istället för att göra någon nytta.
Men nu har det börjat rulla på lite bättre,igår var det ju stan och lite.Men idag blev det något helt annat ;)
Drygt klockan 15.00 hämtade mamma & jag Sebbe på fritids. Åkte direkt till busfabriken där vi mötte våra sysslingar Lisa,Jesper & Matilda. Så hela min dag måste jag väll säga har jag sprungit runt som alla små-barn där. Det är faktiskt grymt jobbigt att hålla på att klättra upp och ner springa i typ 3 timmar.
Jag var helt slut när vi kom hem,tur att träningen blev inställd haha. Träning hade jag redan fått.
Gick o la mig med Sebbe klockan 20.15 & somna med han. Vakna innan 21.00 och gick o la mig men var inte ett dugg trött längre.Så nu ligger jag i mitt rum o bara väntar på att få den där trötta känslan över hela mig.

Nu ska jag nog försöka att sova igen min kära vänner.
Jag vet att klockan bara är 22.18 men vad ska jag göra?
Det finns ju inget att göra och inget händer ,hahaha :D


Godnatt <3

En bra & lyckad dag

Tänkte berätta lite om gårdagen eftersom jag aldrig blogga igår. Men nu är jag igång igen och kommer väll inte kunna sluta,hehe.Men iaf igår ringde mormor och fråga om någon ville med o handla presenterna till hennes syster och hennes mans fest på lördag.Då gjorde jag mormor sällskap,sen kom Jenny in till stan efter ett besök på sin praktikplats på sjukhuset.
Vi hamnade på Gina och mormor va snäll o köpte våra jeans leggings,skit snällt<3
Sen så traska vi vidare och skulle träffa Birgitta (mormors syster) sen kom även Karro (Birgittas dotter,alltså min mammas kusin) och vi gick och åt på en restaurang som var så himla gott. Sen efter sen stund efter att vi hade gått o tittat lite mer så blev det att åka hem.Vi hamnade hos mormor o mofar och fikade, eller alla andra förutom jag.Kors i taket, haha..
Vi hade faktiskt ett trevligt samtalsämne, dom prata hur dom träffades och massa.Sen berättade Micke (en arbetare utanför deras hus) att han & hans fru träffades på en hockeymatch :D
Sen så åkte vi hem,jag va hemma kanske i en kvart eller  nåt. Magda sa att vi skulle ta nästa buss,och den gick då om 10 minuter,så det blev att möta Emma och sentill busshållsplatsen.Men vi hann :)
Vi skulle alltså fika, som vi hade planerat. Roligast var när vi vänta på bussen,asså folk borde tycka vi är dumma i huvudet eller nåt hahaha.


Men det är vi inte, vi har bara lite roligare än alla andra kanske ?? :D:D

Nu ska jag upp o äta frukost jag har inte ätit mat sen klockan 12.00 igår och sen fikat  med tjejerna.Så jag är lite små hungrig  :D  

Byebye <3  ;)

Första dagen på lovet

Tv-apparaten i vardagsrummet var upptagen igår så jag la mig i mitt rum och tittade på Jägarna,den var riktigt trög i början,men den blev bättre o bättre. Somna runt 23,orkar inte längre nu för tin asså. Jag har alltid varit den som har varit uppe till 01.00 men inte nu längre.
Vakna sedan halv 8 dagen där på. Vilket lov va? haha
Men idag blev ännnu en seg dag.Har inte gjort särskilt mycket.Kört lite guitar hero,tittat på tv & sovit.Haha
Sen klockan 19.00 så var det dags för träning,löpning runt stora Tallboda måste man säga nu,det är inte så litet längre eftersom det byggs så himla mycket nya hus överallt.

Kommer kanske med ett till inlägg innan natten :)


Puss på er alla glada <3

Tråk

Jag har verkligen inte gjort ett piss idag, och det är så lång tråkigt. Känns som man bara har ätit,vilken jag nästan bara har gjort haha.
Körde lite guitar hero förut med men det blir ju också tråkigt efter ett tag.

Sen har jag nästan bara suttit framför datan som en nörd. Men jag sitter o skojar med min kusin Filip på mormors msn,haha största töntarna :D
Orkar inte sitta här så länge mer,ska titta på tv om det är något bra,en film eller vad som.
Förresten ,jag har upptäckt en skitbra låt, Beyoncé med Halo. Den är grymt bra :D
Den har jag försökt att plugga in idag också ;)

Puss på er snyggingar <3 ;)

Liten



Såhär såg jag ut när jag var liten, är det någon som vill jämföra så är det bara att göra det haha

Haha


 
Blev att ta lite bilder innan  vi skulle gå till mormor & morfar

alla hjärtans dag

  
Det va den här bilden jag skulle lägga ut för att det va alla hjärtansdag,haha :D

Yeah


Ensam hemma = super duper skönt  :)

LOV

WOHOO nu är det äntligen lov :D skönt skönt.Än så länge så ska jag bara träna måndag & onsdag och tisdag ut o fika med Emma & Magda på stan <3 Resten blir väll bara att ta det lugnt o sånt. Är laddad till lördag, då det är fest med släkten.Det ska bli hur kul som helst. Och bilder kommer att tas. Men jag såg igår att det inte gick att lägga in bilder och sånt på datorn nere i källaren :/ det är väll antingen för mycket virus, höhö.. Men nån gång kommer dom nog in på internet ;)
Igår var det alla hjärtansdag, vi skulle ha åkt till min syssling som fyllde år igår ,men det blev inte så för mamma var sjuk & då åkte vi inte :( synd tycker jag för vi träffas alldeles för sällan. Men eftersom pappa också fyller år på alla hjärtansdag så blev det en liten kort sväng till mormor & morfar där dom bjöd på mat & kladdkaka,mums. Sen blev det hem o titta hockey,fy skäms på dom killarna. Förlust med 1-3 om jag minns rätt. Senare var det melodifestivalen på SVT, det var väll bättre låtar den här veckan skillnad mot förra och nu blev rätt låtar skickade till finalen. Den där rock låten var faktiskt bra.

Söndag:
Träning klockan 10.00 som vanligt på söndagsmornarna. Och nu så är även 94:orna borta så då kan man räkna med att det inte blir många på träningarna. Och så blev det, 5 st. idag.Så det blev en väldigt jobbig träning dock att jag är förkyld och då blir det ännu jobbigare.blir ju anfådd bara jag går i trappan, haha.

Nu är ingen hemma så nu ska jag verkligen ta vara på den tiden jag får vara ensam. Typ gå ner o spela jätte häg musik eller nåt. Haha typiskt mig :D 

Eftersom bilderna från igår inte gick att lägga in på bloggen eller bdb så får det bli en ny från idag.

Hörs.. puss

Snabb genomgång under veckan

Det var ett tag sen sist känns det som. But I'm back. Jag har inte gjort något om dagarna,men har bara inte haft lusten/orken att blogga.
Men lite snabbt om veckan. I tisdags var vi i simhallen,körde lite livräddning först och sedan staffet.
onsdags= prov på andra världskriget,det gick för övrigt bra :) träning på kvällen,sprang en halv mil och jag orkade,hahaha.
Och idag då torsdag, så var det en vanlig dag,lite extra roligt på engelskan för en gång skull,eller mycket roligt.
Magda & jag,jag vet inte vad vi gjorde precis men kul var det :D<3
Efter skolan så blev det bussen hem med Emma,stan innan då en pytte liten stund.Sen gick jag till mormor & morfar en snabbis & då menar jag verkligen en snabbis för jag & Emma skulle äta på Euro pizza innan teatern vi va på idag med svenskan.När vi var mätta & belåtna så tog vi bussen in till stan och såg på teatern.Den var för lång och även för sen.Eller så var det bara kanske jag som var skit trött.Men segt var det i alla fall.
Nu ligger jag i sängen o väntar på att få sova :) & i morgon är det fredag JIPPI :D
Till i morgon har jag ett beslut att fatta med,det är om fotbollen. Om jag ska va med eller inte. Jag vill egentligen inte,för jag vill ju inte direkt göra bort mig som jag vet att kommer göra.För jag kommer säkert vara skit nervös o då kommer jag vara kassare än vanligt :S

Men God Natt på er mina vänner <3

Helvete åt allt

Fan fan fan fan fan fan fan.Vad ska jag säga.Ett förlåt räcker inte och det vet jag.Men vad har jag gjort?

Kvälls info.

Tjabba tjena hallå. Klockan är nu mycket och jag sitter i sängen o försöker att plugga,eller jag tror nog inte att jag försöker.
Jag skrev upp fakta lite om varje sida,har med om alla krig den där förbannade Hitler gjorde.Och när jag läser till prov och sånt så lär jag mig själva meningen,och om den inte sitter blir jag jag galen.
Har hälften av sidorna kvar typ. Ska skriva dom nu och läsa kemin kom jag på nu medans jag skrev det här. Jag har mycket att göra. Men så går det när man åker över till sin älskade mormor o morfar och hälsar på dom istället :)

Godnatt säger jag då till dom som ska sova nu,själv kommer jag väll släcka och vara klar vid 00.00.
Ni får se imorgon när ni tittar förbi då ;)



Puss

Känslan nummer 2


Känslan nummer 2 är såhär inför sportlovet.

Känslan


Såhär känner jag mig inför dagen,haha bjuder på denna skrämmande bild :D

Måndag. Igen.


Sitter med böckerna framför mig och ska snart plugga, men först bjuder jag lite bilder (om det går )

Go kväll

Hörrni, idag (söndag) fyller bloggen 1 vecka ;) o det ska va fira med dåliga pratstunder.Har inte hänt nåt jävla bra i min helg,nog för att jag bara har legat i soffan o tittat på tv så vet jag ju att jag måste plugga på den där himla historian.Man har ju inte direkt haft den sköna helgen.Den man bara har i tankarna.Liksom att ligga framför tv:n o inte ha några läxor/prov alls att tänka på. Alltid är det något.jag blir galen.
Måndag imorgon och jag får plugga järnet på b-språket och so-lektionen så jag slipper göra det hemma.
Längtar så himla mycket att den här veckan är över så vi får sportlov någon gång. & det värsta är att vi har ju såklart engelska prov veckan vi kommer tillbaka till skola. & det innebär att man inte ens blir fri på loven med allt jävla skit.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni kommer väll ihåg då allt startade,om jag skulle skaffa blogg eller börja att skriva dagbok. Det blir båda.Nu har jag skaffat blogg o det är ju kul.Men det är så många andra tankar och känslor som jag inte kan dela med mig till er,som måste bli mitt.
Livet är inte en dans på rosor o det har jag vetat sen länge och det är ett sant ordspråk som jag verkliken gillar.

Nu ska jag sova GOD NATT <3

Tv-dag

Gud vad en lördag kan vara så himla lång. Tiden går så sakta, kanske är det för att jag inte har gjort någonting idag.
Jag har bara spenderat den framför tv:n o datorn i knät (ibland). Men jag har en anledning till varför jag bara har gjort det också, och den är inte för att jag är lat.Utan jag har inte mått som jag brukar,har haft ont i huvudet & magen.Inte roligt alls.
Nu ska bara den sega klockan ticka en timma till sen börjar tv:n igen. Första avsnittet på Melodifestivalen är ju ikväll :) Nu får vi se vad  det är för låtar år 2009.  Kanske somnar framför det programet ikväll med ,haha.
Senare ikväll är det Rosa pantern eller vad den hette med Beyoné & Wallander.
Imorgon är det ingen träning igen för nu var det några golv killar som skulle komma.Så jag får se om jag ska med Sebbe igen till hans hockeycup. Fast jag måste ju plugga,så jag är nog hemma. Nog pratat med det.
Måste även säga tjejer att det är nog dags att umgås en helg snart,saknar det.

Ha en fortsatt trevlig lördag allihop <3

Brist på bilder


No power

Hej alla glada. Igår gjorde jag en favorit i repris. Somnade framför letś dance vilket jag gjorde förra veckan med. Vaknade upp 03.00 o gick och la mig i mitt rum.Vaknade sedan runt 9.00 tror jag. Gick ner och körde guitar hero med Sebbe tills han skulle åka iväg till hans hockeyträning. Sen har jag bara legat i soffan o tittat på tv. Det blev absolut inga nya krafter idag till att plugga. Fast ska hitta dom någonstans sen,kanske kommer dom fram efter maten? ;) Vi får väll se.
Melodifestivalen börjar ikväll klockan 20.00, blev verkligen förvånad över att Scotts ska va med, ni vet dom som var med i Dansbandskampen. Själva hela programmet tycker jag börjat nästan spåra ut lite. Fast alla musikstilar funkar ju tydligen och det är ju bara att acceptera.

Återkommer senare idag, byebye <3

Fredag

Äntligen fredag,äntligen äntligen.& nu är det bara 5 skoldagar kvar sen är det lov hur underbart låter inte det. Underbart i mina öron i alla fall.
Men skolan idag har varit bra. Fysik första lektionen som är tråkigt då men hade bara några redovisningar.
Därefter svenska som vi inte gjorde nåt på,fick tillbaka papper som vi gjorde för typ 100 år sedan. Hon har rättat det nu  ett plus till henne. Eller inte.
5 minuter efter så hade vi musik o jag spelade bara gitarr. Jag lärde Isac Idas sommarvisa , han klarade lite haha :D
Och jag klarade även en annan låt som höjde mitt Vg- till Vg+  Jippi :D
Efter 3 lektioner så är det lunch o efter matte i 40 min. Det är därför jag älskar fredagar :) Så korta & bra :D
Sen på busshållsplatsen så pratade jag med Annika lite (vår förra konfaledare) Hon nämde att hon hade sett Johan Palm på stan,typiskt att hon gör det, haha :D
Efter skolan åkte jag till mormor & morfar o gjorde mormor sällskap när morfar va ute o jobbade med en jobbare bredbid deras hus. Så jag & mormor  gjorde muffins till fikat :) Mums,blev även mormors hembakade bullar med. Kan ju inte bli bättre. Efter att ha varit en stund hos dom så blev det dags att gå hem.
Idag ska jag bara ta det lugnt orkar inte plugga idag,mormor sa även att det är bättre att plugga imorgon då du har nya krafter. Klokt sagt min älskade mormor :)



Puss

Snart helg

Nationella provet gick inte så speciellt bra idag, men shit the same. En väldigt slapp dag för övrigt. & jag lovade att jag skulle plugga so idag, o det har jag gjort lite,ytterst lite. Men jag ska lära mig det jag skrev upp i mitt kollegieblock idag i alla fall.
En bit i taget brukar man väll säga va? :)
Jag,Axel,Karro & Micke har redovisning imorgon på fysiken och jag tänkte ta hem o öva så jag slipper att stå o läsa innantill, men nee då det glömde jag i skåpet. Jag har sånt jävla slappt minne så det är sjukt.



Puss

I taket lyser stjärnorna

Filmen "I taket lyserna stjärnorna" var skitbra, en film jag verkligen rekomenderar att se.Om jag ska försäga mig lite så var han i Tsatziki (stavning) med, o han va ju inte ful, på tal om det. En annan kille va så himla snygg.Fast nu var det ju inte det vi skulle kolla på.
Efter ett tag kom tårarna, jag gjorde allt för att inte få dom att falla men det gick inte.Men om jag hade varit någon annan stans utan så mycket folk hade jag gråtit så mycket mer.

Men nu har jag gråtit klart o mer blir det väll över pluggandet som jag kommer att bli galen på eftersom jag aldrig pluggar.
Men får fan sköta mig nu om jag ska hålla kvar betygen.
Och imorgon har vi nationella prov i svenska igen.O det ska gå hur bra som helst.

Nu är det snart läggdags , ska bara titta klart på made in Sweden o sedan en snabbis i duschen,Godnatt <3

Bio

skolan idag var rätt seg men den va helt okej. Vi fick reda på biologiprovet imorse o på det trodde jag också att jag skulle få mer än G+ , men skit samma. & Roger vår syo är aldrig kontaktbar längre så vi får väll se om jag & Alek kommer till Birgittaskolan o hälsar på :)
Efter lunch så fick vi reda på vårat matteprov, vilket jag knappt ville se för det har gått dåligt på dom andra 2 proven. Men det gick bra. Stör mig bara på de slarvfel man gör här o där. 30/42 o VG låg på 31,5 så det är väll på gränsen ,men rätt nöjd ändå. skillnad på vad andra ska va.
Tänkte plugga historia nu efter skolan, men det blev att steka ett ägg o äta macka o varm oboy framför tv:n.
Det blir även ingen träning idag heller nere i Ryd, för LFF ska ha planen o dom satsar hellre på de som är elit, jävla stöda asså. Så istället  blir det löpning med laget som jag helle inte kommer vad med på för jag o min syrra ska gå på bio,
" I taket lyser stjärnorna" den verkar bra så vi får väll se :)
Men nu ska jag fortsätta med mitt spelande på guitar hero, haha :) Josse = NÖRD :)


Puss

syster & jag


Natti natti

Hej igen alla mina kära läsare. Jag va inne på Magdas bdb förut o läste att hon skulle plugga på engelska glosorna vi har tills i morgon.Det hade ju jag såklart glömt bort. Jag kunde ju inte plugga då jag läste det  för en plats framför soffan var redan bokad, så då drog jag ut på det en timma för att Top model var :) Efter tv:n blev det en vända i duschen o
 nu sitter jag i sängen o försöker att  lära mig dom jag har kvar nu. Men det ska jag nog fixa ;)

Imorron är det onsdag o det är mitten av veckan, känns inte det lite skönt att höra i alla fall?
På torsdag är det nationella prov igen (svenska) så då kommer den dagen glida igenom lite snyggt o sedan är det då min favorit dag :) Fredag!! O Letś dance :) Skit bra program,fast jag somna framför det förra veckan :O haha :)

Ne men hörre ni. Nu är det dags att säga godnatt. <3

Nationella Prov


Nationella prov började idag i svenska.Jag vet inte hur det gick men dåligt gick det väll.
Jag har hamnat i en svacka nu efter historia provet. inget går bra känns det som. Men får jobba upp det,men det är lättare sagt än gjort mina damer o herrar!!

Ny vecka & nya tag

Hejsan hejsan, idag är det måndag & en ny vecka. Vi får i alla fall glädjas över att vi snart har sportlov.
Igår vet jag att jag skrev att jag både såg fram till i dag men samtidigt inte. Men jag ångrar mig bara lite.
Det roliga var ju att vi skulle få se historiaprovet,men det gick ju skit. Trodde jag skulle få mer än vad jag fick faktiskt :/ så blev lite missnöjd med det. Men det blir nya tag nästa onsdag då vi har ett till historiaprov.
Det jag inte såg fram till var ju då tekniken som jag redan hatar efter en lektion.Men det som blev tummen upp var att den var inställd :D Så i dag fick jag,Th o Magda sluta 13.00 , så jag lämnade skolan rätt så glad tillslut.
Men jag är nog ganska säker på att jag inte börjar lika bra imorgon som jag slutade i dag,för vi börjar nämligen 8.10 med Nationella Prov. SKit kul, o han jag sitter bredvid ska ha med sig sitt jävla kaffe han pratar om hela tin verkligen.Får spader på honom snart, men han är samtidigt för snäll för det haha :D

Efter skolan gick jag nästan direkt ner till källaren o körde guitar hero,jag stängde om båda dörrarna efter mig för att på övervåningen ligger pappa o sover för att han nu har börjat att jobba natt.Aja, vid typ 14.00-14.30 hörde jag någon ropa mitt namn ifrån övervåningen o dumt som det låter så svarar jag liksom Jaaa. O sa sedan Jaaa en gång till. Rösten hördes som mamma o jag tittade på klockan o tänkte men hon slutar ju inte förns 16.00. Så jag går upp o kollar i alla rum,ingen där o pappa ligger ju o sover. sen går jag ner o efter stund ropar någon mitt namn igen o då fick jag fan i mig panik.Det var så nära att jag fick till mormor o morfar. Sen ringer telefonen,men det visades vara min syster. Sen vid 15.30 tiden ringer det på dörren.Vågar jag gå upp? haha jaha då det gjorde jag o då var det Sebbes kompis Robin som fråga om Sebbe va hemma,o sen var jag räddad för då var min syrra hemma.
O när vi pratde om det här när vi åt förut så kom vi även in på när det knackade på köksfönstret när jag satt i köket ensam o mamma var nere i källaren, då knackade jag tillbaka för jag trodde att det va Sebbe o hans kompis. Så jag gick ner till mamma o sa att Sebbe va hemma nu. O hon tittade på mig lustigt o sa "men han är på hockeyträning" o då började hjärtat pumpa snabbare. O sen när vi tittade ut så såg vi fotsteg runt hörnet för det va inga på trappan som vi har under dörren. Från och med nu så tror jag på spöken, tro det eller ej.
Hoppas att ni alla kan sova inatt för det kommer inte jag kunna, ;) haha joho då det ska jag kunna. Jag ska snart gå o lägga mig faktiskt. Jag passar på när alla är uppe :D
Ska hoppa in i duschen en snabbis o läsa igenom våra 100 engelskaglosor som vi har tills imorgon som jag inte har börjat på än. Jag är så dålig på att plugga nu för tin. Det finns inget roligt i det alls. Skit samma.

Kan ni inte kommentera en gång eller gärna flera men så att jag får se hur det ser ut, haha :D

Jag säger godnatt redan nu till er, o puss på er alla :)<3

Söndag

Som sagt morgonen började väldigt tidigt för mig Josefine Johansson idag. För att min underbara lillebror kom in halv 7 o ville göra allt,allt fast inte sova då såklart.
Senare (sent är det ju inte men för oss blev det det) så började klockan närma sig 9 o då va det dags att gå upp. O Mathilda ringde o sa att hon inte skulle träna pågrund av halsont o rinnig näsa.
Så istället åkte vi o plocka upp Stefan (tränaren) o fick höra om hans härliga historia över helgen. Han skar sig i tummen o sa att det va typ som ett lock.Han kunde liksom lyfta det upp & ner, det låter väll sådär. Eftersom han inte har varit på besök på sjukhuset så förvånade han sig inte över att dom skulle säga "om du hade kommit tidigare så hade tummen inte varit död" Haha,men vi håller tummen upp så att det blir bättre för dig Stefan ;)
Träningen började bra o gick mer o mer utför, haha :D Men sämre gick det för Soffi som skadade samma fot och på samma ställe igen.Hoppas det blir bättre :/<3

Men dagen i helhet har jag bara spenderat framför tv:n o sett programmet Girlicious,repris då men kul o se :) Efter typ 100 program med dom så blev det 2 avsnitt med Top model 11 som jag missade i veckan p.g.a av en film vi va tvungna att gå på i matsalen dock inte skoltid då ;) o sen onsdagen då jag tränade.
Filmen vi såg handlade ju om mellankrigstiden tror jag ,skitsamma nån period där imellan i alla fall. Den heter "Schindlers list" o va rätt bra faktiskt. På tal om skola så är det måndag imorgon. Och jag ser fram imot det för att vi förhoppningsvis kommer att få tillbaka våra prov från historian. Men nackdelen är att vi har teknik, asså gud det är bland det värsta som finns tror jag,såå himla tråkigt.Också för att jag är sämst haha :D

Ne usch nu är klockan 21.00 o nu ska jag gå o lägga mig. Sov så gott alla :)<3

Jag o Sebbe


Sovmorgon NOT

Godmorgon till er alla som nu är vakna, själv har jag varit uppe sen halv 7 då min käre lillebror kom in o la sig här. Sen dess har vi varit uppe.Under denna morgon har vi ätit fukost på sängen med varm oboy o spelat spel på datorn. Nu är klockan 8.10 o vi ska upp o köra Guitar Hero,Jippi haha :D 

om 2 timmar är det också träning för min del.Sen kommer mormor o morfar tror jag med mat :D o sen har jag lovat Sebbe att spela ännu mer Guitar Hero idag .


Återkommer mer senare idag... Hälsningar Josse & Sebbe <3

RSS 2.0