LHC ÄR DOM BÄSTA



Behöver jag säga nåt eller jag tror att alla förstår
Nästa är Djurgården som kommer att krossas, mohaha

Seeeg tiiissdaaaaag



Hejsan svejsan, idag är det tisdag och nu är det bara 2 dagar kvar sen påsklov,tjoho. Skönt med lite ledighet, det kan behövas känner jag. Jag har en skön känsla i kroppen just för att det är påsk o allt , men innan lovet ska ett jädrans matteprov avklaras. Och som ni kanske vet vissa av er så ligger jag ju skapligt efter, INTE KUL och jag har inte heller någon lust att öppna boken och sätta igång och plugga nej nej utan jag bara sitter och tittar på klockan och ser att hon börjar närma sig 19.00. Då är det ju match :D Har fortfarande kvar känslan att LHC kommer vinna, vilket är kanon.

Min hjärna:
Nu jävlar Josefine tar du o pluggar matte i 20 minuter din late fan. Du kommer få ett stort IG annars som du kommer att tjuta över i år o dar. vill du det eller?

Jag:
Nej herr hjärna det vill jag inte

Min hjärna:
Ne jag misstänkte det!!

Ja ni hörde vad min hjärna hade att säga er. Så nu ska jag sätta igång


Puss / J

Helg händelser


(Nice bild)

Hejsan hoppsan lillebror, det var en helg sedan, usch då. Hehe men ni har väll inte missat så extremt mycket i mitt händelserika liv, i helgen hade jag och mitt lag match, förlorade och åkte ut cupen på straffar, surt men livet går vidare. Och det gjorde det då jag och min familj åkte till mina kusiner för att fira lilla Adrian som fyllt 4 år, eller lilla o lilla bör jag nog inte säga längre. 4 basst jöh ;)
Sen då,, jo då mådde jag ju inte så bra så vid 18 gick jag o la mig,somnade och vaknade runt 21 då mamma kom in o sa att jag sklle äta nåt. Men jag gick istället upp för att borsta tänderna och tog bort sminket osv. Därefter hörrni, håll i hatten så spydde Sebbe. Och han är så äcklig att han spyr ju på golven, han säger aldrig till innan han ska spy, hände ju samma sak för ganska länge sen nu då i för sig men ändå. Och jag som hatar spya fick panik så jag gick in i mitt rum igen satte på en film. Den var tråkig så jag stängde av o sedan somna. Efter det så var det söndag, då såg jag på hockey. LHC VANN :D så nu står det lika i matcher (3-3) Jag vet att dom tar hem det imorron (tisdag) då det är hemmaplan o allt :)
Men nu hörrni blir det sängen, plugga matte blir det imorron. kl 22 .00 fattar inte Josefine Johansson nån matte, hehe Godnatt på er kära bloggläsare :)

Puss / J

Underbart

Ååå idag har det varit en underbar dag :) Energi provet gick utmärkt och det lös upp min dag lite extra och framförallt att vi bara hade 1 timmas musiklektion idag, woho. Men det allra bästa idag har varit , håll i er nu... ATT LHC VANN, tjoho hoppas bara att dom klarar av att vinna de 2 sista matcherna nu som är kvar i kvartsfinalen.
Men idag i alla fall när jag skulle åka hem så kunde jag bara inte sluta att le :D Jag var glad för att värmen var framme och solen och att inget rå plugg väntar. Bara en sån sak kan göra mig på toppen humör :D  Imorron då så väntar match mot Lindö  kl. 11 i Norrköping, hoppas att det går bra det med :)
Har även läst att på ikano imorron så är det mode sak o massa annat, skulle vara jättekul o titta på det, men det funkar ju tyvärr inte då. För efter matchen imorron ska vi till kusinerna och fira Adrian som fyllt 4 år , (han börjar bli gammal han med :S )

Men innnan dess bör jag allt ta o sova en liten blund :) Sov så gott alla nära o kära


Puss / J

HJÄLP


HJÄLP, idag har jag prov och jag började plugga igår p.g.a. att vi har haft massa annat skit att göra och detta känns inte så bra. Kommer jag att klara provet? Shit, igår när jag plugga så kände jag att jag inte fick in något, jag bara läste o läste kändes det som :/
Jag hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig.

Annars så är jag hur glad som helst det är ju som sagt FREDAG, jag har längtat as mycket tills idag för den här veckan har varit jobbig så nu ska det bli skönt med en helg utan plugg och. Hoppas inget kan förstöra denna dag, en sak som kan göra det är att LHC ÅKER UT IKVÄLL. MEN hörrni jag tror dom vinner ikväll, det kommer bli en bra kväll. Och Clauda vinner Letś Dance.


Puss / J


En Gladare Josefine idag :)



Ber om ursäkt efter det gnälliga inlägget igår men det kändes skönt att skriva av sig lite. Dock slutade inte kvällen så bra för min del och pluggandet. När jag gjorde matteläxan och inte kunde så kastade jag tillsut iväg pennan ,suddet och linjalen, moget va haha.
Men idag blev det nya tag, Kisa o jag har varit duktiga idag med bör jag säga, vi är alltid duktiga ;) Men idag då efter skolan så gick vi på matteverkstan och gjorde klart matteläxan som jag satt o tjöt över igår,väldigt skönt. Och sen så blev iaf jag klar med data-grejen. Så nu är det bara energi provet kvar som jag måste plugga järnet på nu, har 2 dagar på mig. Därför skippar jag träningen ikväll, men på idrotten idag kan man ju lugnt säga att jag o Nadja rörde på oss iaf, vi va kungar på vårat lilla ¨dansgolv¨ haha det var kul :D
Men nu måste jag ju plugga :O   byebye :)


Puss / J

I miss you, I miss your smile

Plugg plugg plugg, ja så ser hela min vecka ut. Blir galen på endel saker som t.ex datan, jag tog min fakta om Michael Jackson från wikipedia och det får man tydligen inte göra för det är ingen säker källa, fuck off jag gör fan inte om skiten nu när det ska vara klart på torsdag. Och naturkunskapsboken glömde jag i skolan. Fick även tillbaka en uppgift som vi har hållt på med, fick bara G ;( Och sen så fick jag ju veta att jag ligger på G i vård och omsorgs lektionerna med Lotta. Hoppas bara att Karins lektioner kan väga upp mitt beyg till VG.
Sen så har vi gjort gamla nationellaprov i engelskan, fick 18 och 20 är VG. Tänker ärligt ta o hänga mig nånstans. Det är såna saker som jag blir tokig på. Ibland vill jag bara o tjuta i mammas knä o skrika att jag är en värdelös liten korv i skolan.
Och jag saknar mina gamla vänner,snyft. Vi träffas typ aldrig längre , snyft igen







Puss / J

Fika igår på stan med Th, M och N



Igår efter skolan så träffade jag dessa snyggingar,grr för att ta en fika på stan, drack en sketa god milkshake,mums. Det var väldigt trevligt love you girls <333


Puss / J



Tisdagskväll
















Här kommer lite av bilderna som togs under tisdagen då vi var hemma hos Carro för att fira henne o Erika <3

18 mars 2010

Ibland kan jag bli små irreterad på mig själv. Jag hade en enda grej att ta med mig hem efter skolan idag men GLÖMDE det, hur jävla klantig får man vara, ÅÅÅH.
Men nu ska vi vara glada det är ju FRIDAY tomorrow, Jippi , Tjoho. Efter skolan blir det att träffa tjejerna på stan o ta en fika, mysigt. knäpper nog lite bilder med ifall någon vill ställa upp hehe
Annars så har dagen varit helt okej för övrigt. Ikväll så blir det hockey, LHC mot Frölunda. hoppas dom vinner , det kan dom behöva.
Men nu har jag inget mer vettigt att skriva så jag får helt enkelt ta o runda av för ikväll.
Goodnight my friends <3

Puss / J

17 mars 2010



Nej nej jag är inte alls trött efter gårdagen,höhö.Men kvällen var rolig och det blev endel skratt. Vi åt ju en god tacopaj med. Mums, och framåt kvällen serverades det även kladdkaka. Jag knäppte en o annan bild igår med och alla är så gudomligt snygga :D ( har dock inte lagt in dom på datorn än)
Idag då så tog vi bussen hem vid 20 i 11 ifrån Skeda och på 11:an hem sen då så kände jag att jag började må illa och ville då hem så fort som möjligt, o det släppte sen som tur var. Men det är inte slut där, utan idag kom min så otroligt sköna mensvärk. Så jag gick o la mig i mammas säng med tv:n på och somnade, sov kanske i 1 timma och vaknade av att min syrra undrade om jag hade spytt( tack för det) Men efter jag vaknat så hade värken ännu inte släppt så jag valde att skippa min träning idag pågrund av det,  jävla mens....
Men jag har gjort lite nytta idag och det är medicinsk grundkurs, tycker det var starkt jobbat av mig.
Men nu så ska jag snart sova, gud så skönt. Har sovit rätt illa inatt kan man ju lugnt säga :P

Godnatt kära läsare

Puss / J


I skolan

Hejsan svejsan, nu sitte jag i en datasal i skolan. Det blev tyvärr ingen data för min del igår, hade fullt upp. Dels så var det träning direkt efter skolan, sen hem o duscha /äta och sen packa inför dagens ärende då jag ska ut till Carro ute i Skeda Udde.
Men nu har vi slutat haha, vi hörs på onsdag då jag är hemma igen :D


Puss/ J

Seeg söndag

Usch för söndagar, dom är både långa, tråkiga och en pluggar dag. jag har inget jag måste plugga på (skönt) men jag måste läsa ut en bok tills imorron, har lite mindre än halva boken kvar så nu vet ni vad jag gör framöver.
Men som sagt. dagen började med träning efter det så kom mormor,morfar och kusin Filip och håll i er nu. Vi grillade korv, mums :D Längtar verkligen då den första köttbiten slängs på på grillen :D
O nu gör jag ingenting så jag tänkte ta tillfället i akt o läsa lite så jag slipper göra det mot kvällen då jag ska se på Wipe out som börjar ikväll. De första gångerna brukar vara roligast :)
Men nu ska jag dra. Uppar möjligtvis imorron hörrni, byebye

just det, våran dator har varit på lagning och nu är den klar, det tråkiga är att ALLA mina bilder är borta ;( gråt med mig..

Puss / J

Lördag

Lördag:
  • Städat
  • Varit hos mormor och morfar
  • Träffat kusinerna
  • Hockey
  • Melodifestivalen
Ja hockeyn gick väll inte så bra, det var ju så nära så det var synd. Men det roliga var att melodifestivalen var samtidigt där mot slutet av hockeyn så jag satt på golvet i mammas och pappas sovrum och kollade på melodif. och åt mat, men sen när jag hörde att LHC gjorde mål sprang jag med mat o allt in tlll vardagsrummet. Och så fortsatte det då jag inte längre fick sitta kvar i vardagsrummet för när jag satt där gjorde LHC aldrig mål, haha.
Sen då melodifestivalen... Jaa vad ska jag säga. Jag har tidigare nämt att att Salem är min favorit, tyvärr så vann ju Anna. Låten är dock inte dålig MEN Salem är bättre.
Snart ska jag sova, jag sov lite oroligt i natt. Vaknade och var vaken en hel del :/ Så inatt ska jag sova :D  Så jag säger God Natt redan nu.

Puss / J

AEE fy sjutton

Snart vill jag aldrig mer se en dator, haha. Ni anar inte hur mycket jag har suttit framför datorn dom här 2 veckorna. Men nu får det iaf räcka med musiken, har fått nog över den nu, blir det ett IG så blir det. Imorgon är det ju ingen sovmorgon för att det kommer en svensk soldat som ska berätta om kriget nere i Afghanistan,usch. Men jag tror det kommer att bli bra.
Men det blir sängen snart för att orka med dagen imorgon också,men först ska jag duscha så jag luktar gott, höhö :)


Puss / J

Äntligen klar

Nu är jag äntligen klar med bemötande grejen, jag trodde att det bara skulle ta nån timma att skriva in allt på datorn men icke sa nicke klockan är 21.00 och jag började att skriva vid ungefär halv 6, men då har jag ätit imellan men ändå. Men nu känns det bra att man kan lägga det bakom sig. Nu väntar bara svenska ord och engelska glosor + om gitarrens historia. Sen är det helg haha :)
Nu väntar duschen sen lite förhör på svenska orden sen så ska jag sova. Guu så skönt!!!

Blir ingen mer uppis idag, utan jag avslutar allt med ordet : GODNATT


Puss / J

Trötter

Fy vad jag är trött,måste verkligen sova om jag ska orka med skolan imorron, pust pust.
Men i helgen då så har jag jobbat i Linghem för första gången, det gick väll okej. men på våran avdelning där jag och Filip var så hade dom ju ingenting som t.ex kort eller något spel. Så vi fick ju och sitta o prata i 3 timmar och ibland så blev det en sån där pinsam tystnad, haha det va lite kul :D Efter jobbet så kom jag hem och då var min lilla kusin Adrian här, vi lekte lite sen så kom hans pappa o hämtade honom.  Efter det så åkte syster och jag till EuroPizza vi var ju svin hungriga. Och gott var det också kan jag säga. Sen blev det melodifestivalen, ingen kommentar över det.
Idag då så har jag spelat träningsmatch, tyvärr så förlorade vi med 2-1.
Efter matchen så har jag skrivit lite om bemötande. Usch vad jag hatar denna uppgift vi har fått, kommer få IG.
Men nu ska jag sova.. Godnatt

Puss / J

2010-03-04



Hallå gott folk, efter dagens skola så är jag rätt nöjd. Har gjort klart 2 grejer som faktiskt är rätt skönt att lägga lite åt sidan nu för ett tag. Fast jag har ju ändå det där jäkla arbetet med Lotta kvar att göra, usch asså. Ser verkligen inte fram emot att lämna in det.
Men nu släpper vi det, för snart är det helg, tjoho. Då väntas jobb och plugg (måste ju som sagt bli klar med arbetet)
Men tycker ni inte att veckan har gått fort? Det tycker iaf jag, nu är det bara 4 veckor kvar till påsklovet :D Längtar ..
Nu ikväll så blir det att titta på hockey. LHC möter Modo, hoppas dom vinner och att HV fortsätter att förlora så att LHC kan göra ett litet ryck ifrån dom uppe i toppen.
O nu ska jag dra mig mot soffan för att inta en bra plats i soffan :)


Puss / J

GRATTIS MAMMA 40 ÅR <333

Jag vet att jag skrev en hel del igår om vad som skulle hända idag så jag behöver inte gå in på några detlajer. Men jag var ju som sagt i Linghem idag för att få lite mer info om jobbet då som jag har fått. Och jag ska börja redan på Lördag :) Tjoho, äntligen kommer man igång med det, jag vet inte hur länge jag har gnällt över att jag vill at ett jobb vid sidan av skolan.  Och sen är det ju mammas födelsedag idag så vi har ätit 3 rätters, mums. Så nu är jag verkligen proppmätt.  Och nu är jag propptrött så jag tänkte ta o sova lite så man är relativt pigg imorron.


Puss / J

Tisdag & Onsdag

Denna tisdag har gått galant, tycker som sagt att tisdagar är den segaste och mest tråkigaste dagen på hela veckan. Fast den var rätt seg fram till lunch, höhö. Efter lunch så hade vi vård och omsorg. Vi gjorde några övningar som hade med kommunikation att göra, rätt roligt :) Och sen så satt jag och några tjejer till i klassen kvar och snackade med lärarn. Hon berättade massa roligt som kommer att hända framöver, eller var det det man var va tvungen att välja som IV-val. Äsch va fan nu kommer jag inte ihåg. Men det lät jätte skoj :)
Ikväll blir det att titta på hockey, Elitserien har ju startat igen nu när OS är slut. Det var tänkt att jag skulle plugga på vård och omsorgen med så jag slapp göra det i helgen o det. Men som det ser ut nu så kommer det inte att häna ett skit. Sorgligt.

Jag tänkte nämna lite kort om vad som kommer att hända imorron, för jag tror nämligen inte ( jag är inte säker) att jag kommer att dyka upp imorron här på bloggen. Det är lite synd att allt ska ske på en o samma dag när det finns så många andra dagar som man inte gör något alls på. Men som sagt. Klockan 16.00 imorron så ska jag möta upp mina nyblivna kollegor i Linghem för att ha ett litet ¨möte¨ med alla och eftersom mamma fyller 40 år imorron så kommer ju mormor och morfar och äter god mat och sånt.Så på så sätt var det väldigt tråkigt att det var just imorron som ¨mötet¨ skulle vara. Sen är det ju även träning imorron, men den får jag hoppa över för att vara lite social här hemma. Så så ser min dag ut imorron :)
Men nu ska jag och mor åka till ÖB, bajs bajs


Puss / J

Söndag och Måndag

Hej hopp, det blev ingen uppis igår, dåligt av mig. Jag som hade varit så duktig o skrivit här på bloggen varje dag under sportlovet. Men men, igår hände inget speciellt. Det började med träning i Ljunkan sen hem och då började jag läsa rävungen som den heter, sen kom mina kusiner, min morbror & mormor och morfar hit på fika. Efter det åkte vi o handla,var hemma vid 17-tiden. Efter det så åkte hela familjen Johansson o tvätta bilen, tekniskt sätt så gjorde pappa det medan vi andra satt på Mc o åt glass,haha.
Sen avslutades kvällen framför tv:n, jag såg på herrarnas femmil. Och en eloge till  svenskarna men framförallt också till Northug, han är grym.
Sen så var det tänkt att jag skulle se OS-finalen i hockey mellan USA och Kanada. Men ögonen ville inte vad jag ville, så jag somna lite då och då och insåg tillslut att jag måste gå o lägga mig.
Vaknade imorse och kom på att skolan väntade. Jag var inte så trött, men det hann jag bli under dagen. Men skoldagen var inte så jobbig. Vi hade sex och samlevnad i 3 timmar, efter det lunch och sen medicinsk grundkurs då jag och Kisa lärde oss massa om Apoteket, höhö.
Efter det så väntade en tråkig engelska lektion, den är alltid lika seg. Men klockan tickade på och det började bli dags att packa ihop för att sluta. När vi var färdiga o gå så sa jag hem ljuva hem, borta bra men hemma bäst. Men om jag ska vara ärlig så tog det ett bra tag innan jag kom hem. För när jag går från skolan så ser jag bussar som åker ifrån stan, men idag så såg jag ingen och förstod då att min buss inte hade gått. Så jag stod och vänta inne i stan sen och tyckte att det var konstigt att bussen inte hade kommit ännu. Sen så kommer en älder dam förbi och säger att alla bussar är inställda. Jag blev llite paff och svarar alla? Haha klokt Josefine
Så jag ringer mamma och frågar om dom är på Sebbes hockeyträning men hon sa att den va inställd. Tur för mig annars hade jag fått gå hem. Så jag och mamma kom fram till att hon skulle hämta mig vid kungsis, men eftersom det var sån bilkö så tog jag mig till Ljunkan.
Så det blev en rätt så lång prommenad, och mina fötter var snorblöta och jag frös om ena handen för jag hade gått o sms:at o bla bla..
Och påvägen till Ljunkan så ser jag en bil som fastnat i en uppförsbacke. Han kommer inte iväg, så 2 killar står o puttar på bakom. Bara det blev ju en lång kö.
Men jag lyckades ju tillslut ta mig till bilen,tur va ;) Och väl här hemma har jag läst ytterligare i rävungen och ätit god mat.
Nu ikväll ska jag inte göra nåt, ska hoppa in i duschen sen blir det väll att sitta vid datorn. Har inte kollat igenom alla bloggar jag läser än så det kommer jag att göra senare. Men nu ska jag pyssla med annat. Hej så länge


Puss / J

RSS 2.0