APU



Dåså, nu har mina första dagar på min APU börjat. Det händer väll inte så speciellt mycket för min del. Följer mest med och känner mig i vägen. Fick även reda på att en vårdatagare dog igår, den blev 101 år gammal. Varför jag säger den är för att jag inte får säga könet,det ingår i tystnadsplikten. Fick även mitt schema idag och vecka 43 är väldigt jobbig måste jag säga ;) jobbar mån. tis. och ons. sen är jag ledig tor.fre.lör.sön. och gissa vad det är sen, jo höstlov :D så jag får lite längre lov än vissa andra ;)
Nu blev det här ett litet underligt inlägg igen, men jag tänkte bara visa att jag lever :)
Jag ska på Sebbes sista fotbollsträning 17.15 och då är det föräldraramatch som jag kanske ska vara med på för att mamma och pappa inte kan för det är föräldrarmöte i skolan. Lyckat va ?

Men jag ska försöka att uppdatera mig lite då och då :)

Puss/ J

Kalas




Idag blir jag och min kära lillebror firade utav tjocka släkten :) Kul va ? :) VI hörs senare :)



Puss / J

Saknar sådana kvällar som denna










Som ni redan vet så har jag lekt med Magda denna kväll :) Emma kunde ej vara med och Th är sjuk,krya på dig <3
Innan vi blev fastklistrade framför tv:n då idol började så hade vi varit uppe på tempo och köpt lite godis, lite fredagsmys ni vet ;)
Sen så hamna vi hos Th,Magda skulle visa sin nya hårfärg som nu är brunt. Skitsnyggt är det :)
Sen blev det massa prat där och sen hemdags och sen kom Magda. Blev såklart idol,musik,dator och bilder :) Det blev massa fula bilder som Magda tog med sin dator , jag as garvar på 90 % av alla bilder och en är så himla läskig på mig,hahaha :D Men det bjuder jag på!

Saknar verkligen dom här kvällarna , och vi är alldeles för dåliga på att ha såna. Måste bli bättre på sånt tjejer. Vill inte förlora er, ni är mina bästa kompisar och hoppas att det förblir så vilket jag vet att det kommer bli :)<3

Men nu snart är det laggdags då det blir relatift tidig uppstigning imorron,det kommer gäster hit imorron kl.13.00 och innan dess så hade jag tänkt mig att ut o springa men vi får se om det hinns. Sen på eftermiddagen så är det hockey. Och hoppas verkligen LHC vinner nu, allt har börjart KATASTROF . Men men, nu är det nya tag :)


GODNATT SÖTNOSAR                     

Puss/ J



Fredagsmys !!

Hellu !
Sitter här med Josse och väntar på att idol ska börja :) Sitter vid hennes lilla mini PC och ser inte ett skit. Jag behöver nog glasögon ...
På spotify spelas "You don't know " med Milow. Ne nu ska jag inte skriva mer.

puss på er alla gulliga barn önskar en brownie ;o

Rörigt inlägg

Haha, inte ett pluggande för min del inför proven men det gick lysande ändå :D Det var en glad Josefine som lämnade skolan idag :) Gick även till min APU-plats och försökte att leta upp någon Anna men hon fanns ej där, fick istället information om att jag skulle börja på måndag kl. 10.00. Det börjar verkligen närma sig nu :)
Såg på LHC-Södertälje förut och asså det är skandal, okej att dom förlorade mot HV men asså inte södertälje.. Sjukt besviken,men men.
Just det kom nu på att vi hade ju fotografering idag, det blir väll lika dåligt som det jämt blir,hatart. Men den ena fotografen såg ju inte så dålig ut höhö ;)
Det här inlägget blev väldigt hoppigt men det bjussar jag på denna härliga afton ;) Men klockan är mycket och imorron är det en tidig uppstigning *suck* En sak kan jag ju gädja er utav är ju att det är fredag imorron :)



GODNATT DARLINGS
Puss / J

Orka orka orka...

Orka orka orka. Jag orkar inte plugga, tisdagar är så sega så att jag dör. Dom är långa och tråkiga, men idag så slapp halva klassen den sista 2-timmarslektionen och jag är en utav dom,skönt. Men därimot imorron så är det inte skönt. Vi ska egntligen ha sovmorgon till 9.30 och bara ha 2 lektioner men istället så ska vi vara 8.10 ute i Vidingsjö :O Vi ska ha frilufsdag och plocka svamp i en timma, så jävla tråkigt ursäkta språket men hallå liksom. Sen var det massa annat med.
Sen på torsdag är det 2 prov och fotografering. Sen äntligen fredag . Igen :)
Men nu måste jag nog ändå göra lite nytta för guds skull :/ Hejsvejs


Puss/ J

21/9 = Min födelsedag :)

Igår var det min födelsedag :) är 16 år nu då . Jag känner mig redan äldre ,höhö. Dagen va jättebra :) Började skolan 10.40 och slutade en timma efter. Sen blev det att åka hem,käka,fika lite med och sen åka till mormor och morfar. Satt och hängde där till 17 typ. Klockan 18 skulle mormor och morfar vara hos oss :) så när jag åkte hem så gjorde dom i ordning sig. Och när jag kom hem så var faktiskt maten klar. Mammsen var jätteduktig och gjorde en utav mina favvo maträtter. Det bjöds på hemmagjord potatisgratäng,kött,bea-sås och massa gott. Till fika blev det tårta,sjukt god :) fick ju även öppna lite presenter den dagen :) Ska firas på lördag med då det kommer lite mer folk iaf.
Men igår fick jag iaf pengar,armband,namnskyld till cykeln,dextro och en leksaksbil  haha :D  Ett stort tack och nu kan jag köpa ett par jeansleggings jag vill ha , jippi :)

Seg helg

Nu är helgen över,synd tycker jag. Jag har inte gjort ett piss. I fredags var jag trött, och minutrarna tickade långsamt fram på uret, men tillslut var det vår tur att sluta. Efter skolan så gick jag på stan med Erica i klassen. Hon bor i Kisa och hennes bussar går väll inte allt för ofta om man säger så ;) Sen var jag hemma runt 17.00 (väldigt segt) Och därefter åkte jag och mamma till ikea och tittade lite sen snabbt till ö&b för att köpa godis. Sen blev det bara tv-tittande och kl. 22.00 gick jag o la mig o lyssnade på musik, underbart verkligen..
Vaknade skapligt på lördagen och kl.10 hade Sebbe fotbollsmatch mot Linghem, dom fick tyvärr stryk med 7 eller 8-1 , men dom var verkligen bra. Har nog aldrig sett dom spela så bra fotboll, för det var verkligen spel mellan båda lagen.
Efter det så åkte hela familjen in till stan då pappa skulle klippa sig, va så mycket folk tyckte vi och vi åkte därefter till ikano, som då kanske inte va så mycket bättre, fast lite bättre va det i alla fall. Gled mest bara runt, orka liksom inte titta efter saker o ting. Sen var vi i några leksaksaffärer , för Sebbe skulle hitta en present till Vincent som hade kalas idag (söndag)
Sen efter att vi kom hem var det bara att slänga sig framför boken som ska vara utläst innan imorron  (måndag) och hade runt 200 sidor kvar så det är väll bland det mesta jag har gjort i helgen. LÄST . Fast boken var jättebra och ibland kunde jag inte slita den ur händerna på mig. Jag läste expert på att rodna och ger den verkligen som ett tips för er att läsa.
Idag var det match mot smedby, dagens resultat blev inte lika bra som förra matchen då vi vann med 4-1 . Men idag var det tydligen smedbys dag och vi fick stryk med 3-2. Dagens insatser var väll inte så väldans bra från alla håll om jag ska vara ärlig.
Men vi MÅSTE verkligen vinna dom 2 sista matcherna nu för att kunna slåss och 3 platsen eventuellt andra.
Men det klara vi :):):)


Och imorron hörrni, ni har väll inte glömt??? 21 sep. imorron och elitserien drar igång.
Haha, har blivit galen på folk som jämt o ständigt påpekar det, det går liksom före min stackars födelsedag. tillomed Sebbes kompis Gabbe tryckte ut sig den kommentaren. Fy på dig/er :)

Imorron blir jag 1 år äldre nämligen 16 år. Och då kommer mormor och morfar och äter mat och tårta , mums.
Sen blir det ju hockeyn som man kommer sitta i titta på , men jag slår nästan vad på att LHC förlorar :P

Nee gud vad trött mina ögon är. Har lläst alldeles för mycket alltså. Och nu är det dags att vila ögonen och allt annat.
Så GodNatt allesammans. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Puss / J

" Jag ska visa dig hur man sköter en blogg"

Hej alla !! Nu har det blivit en konkurrens här mellan 2 bloggerskor, haha nedå :) Magda har nämligen tagit initiativet och skaffat blogg och har sagt att "jag ska visa dig hur man sköter en blogg" Hon tycker nämligen att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag tycker jag har varit riktigt bra på det nu den senaste tiden ,höhö
Annars är allt bra, det rullar på som det ska göra. Jag har även varit otroligt bra på att plugga, man kan nästan tro jag är sjuk så duktig har jag varit.
I helgen har jag inga planer framför mig, eller joo.. Jag ska sitta o jobba MATTE, kul... NOT. Har prov på torsdag och det känns väll sådär. Vi får en lektion på oss per varje kapitel,hon är störd,hur ska man hinna det liksom,haha.. Och idag hade hon (matteläraren alltså) ramlat av cykeln och fått åka upp till sjukhhuset o sytt hakan.
Idag blev jag nämligen matad av Emma G och Erica,haha vi skulle själva få känna hur det va att bli matade om man var blind. Så jag satte mig i sängen , satte på mig ögonbindel och fick i mig fil,te,smörgås med ost och mjölk i pipmugg, ni vet som bebisar har,haha det va en upplevelse i sig.
Imorgon blire rätt så lugnt ändå tror jag. Jag är klar med arbetet som ska vara klart nästa fredag , det känns väldigt nice.
Ne men nu börjar snart idol och innan dess ska jag hoppa in i duschen och göra mig ren. Tänkte lukta gott imorron, det är ju trotsallt fredag. Hahaha nee skoja bara med er :D Jag duschar varje dag bara så ni vet ,haha

Ha det bra och trevlig helg :)



Puss / J

Godnatt

Godkväll.. Här ligger jag i mörkret med datorn i knät, jag har ju sovmorgon till 12.40 imorron det är liksom därför jag är uppe såhär sent.
Har varken sovit bra eller mycket i helgen och att sitta uppe nu gör det ju inte mycket bättre. Men jag tänkte i alla fall stänga av datorn och bara lyssna på musik. Fast jag brukar inte kunna somna utav musik, för jag bara mimar ,höhö..
Men imorron bitti  har jag 2 saker jag måste göra är det tänkt. Och det första är att plocka ur diskmaskinen (som mamma bad mig att göra)
sen den där svenska läxan, jag har sån jädra dålig fantasi så det inte är sant. Men jag får väll ta alla mina tänkarkrafter o hitta på nåt skoj..

Nehe, dags för avrundning av inlägget. Godnatt kära läsare :)



Puss / J

Fika med girlsen + Jad

Ja, idag skulle jag komma med lite mer information om gårdagen. Det började med att vi åkte buss in till stan, och redan på bussen började vi ha kul . Men tänker inte berätta så mycket om det. När vi kommit in till stan så går vi neråt mot Steves där Natta och Marina sitter :)
Natta beställde mat och vi andra fika förutom Marina. När tiden därefter rullat på så kom även Alice B och Jad , väldigt trevligt. Därefter kom Sabbie och sen även hennes kompis som fyllde fjortis Och Johanna..
Både jag och Th hade varit sugen på godis hela dagen så jag och Magda gick rakt över gatan och köpte godis, Th köpte inget för dom hade inte det hon sökte så vi gick till hemköp och där hittade hon det hon ville ha.
Sen så gick jag,Th,Natta,Magda och Jad därifrån för att det blev lite för kallt att sitta stilla :) Vi gick runt lite, sen så tog vi bussen hem vid 23.00 .. Det var en rolig kväll som måste göras om :)  Love ya girls <3



Puss / J

Hello again



ikväll blir det fika med Magda,Th o Natta på stan :) Återkommer efter med mer detaljer :)


Puss/ J

Hej alla bloggläsare. ...

Hej alla bloggläsare. Jag har inte så mycket att skriva om men en sak kan jag ju nämna att jag har gnällt om att skolan är så tråkig och bla bla bla. Men om jag tänker efter så är det inte så tråkigt ändå. Vi har slappt schema (än så länge), jag pluggar till sånt jag är skapligt intresserad i, väldigt bra klass men dom slår ändå inte gamla 9-E , har 2 veckor kvar i skolan sen APU i 5 hela veckor och ett höstlov där imellan.. Därefter 6 veckor till i skolan, sen jullov och sedan är det ett nytt år och en ny termin. Och vårterminen går så fort framåt p.g.a. alla lov och liknande, sen så går man plötsligt i 2:an och har 2 år kvar i skolan, sen hörrni ...Är jag undersköterska WOHo :D


Men om jag nu ska fokusera på nutiden då och berätta lite om det... I veckan har det väll inte hänt så väldans mycket, känns skönt att ha kommit igång men träningar o sånt nu efter att ha varit förkyld och hostig. I skolan är det väll inte så mycket heller, lite små läxor hit o dit i dom flesta ämnena.

Imorron (Fredag)
* Skola
* Till Magda och föra över bilder
* Hem o äta
* kl.18.00 samling i Valla för lite nollning

Nollning:
Äntligen räcker det väll med att säga. Våran första nollningskväll blev inte lyckad alls, blev rätt besviken men kul var det ändå. Men, våra faddrar har varit lata. Ja lata är rätt ord. Dom har liksom inte arrangerat något förns nu. Det negativa med att ha nollning nu är att det bara är vi,alla andra skoler har ju redan har sina 3 nollningskvällar.Man träffar liksom inget folk.. ( Det finns alltid något negativt med allt )

Blev ett litet konstigt inlägg kanske, haha.. Men vi hörs , återkommer i slutet av helgen , ta hand om er


Puss / J

RSS 2.0