ÄNTLIGEN

 

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN. Synd att jag inte har räknat antalet gånger jag har gått o små lett lite i smyg p.g.a  detta. Äntligen så är eländet borta, nu har jag bara en vecka kvar att lida utav plastskenan jag har i munnen. Men snart är det med över.
Fast om jag nu ska klaga lite så har jag ont i halsen :( hatar sånt verkligen, och jag har ävenm match imorron men det ska väll gå ann. Nu ska jag lägga mig framför tv:n är verkligen skittrött. Vakna kl. 6 idag för att min tid hos tandläkaren var kl. 07.10 (men det var det värt)


                                                                                                     puss / J

1SA ÄR DOM BÄSTA HEJA,HEJA,HEJA,HEJA



Hej hopp allesammans. Vad eländigt att skolan har börjat eller hur ? Nej då, jag har kommit i en klass där jag trivs, vi är den bäst klassen (enligt mig och många fler) idag vann vi även en tavla för årets bästa nollarklass. Vi bjöd våra faddrar på tårta som några tjejer i klassen bakade igår, mums (bortsätt ifrån grädden och godiset)
Idag var det i alla fall en lång skoldag för halva klassen, men ser fram emot imorron då ena halvan (den jag är i) börjar skolan kl. 10.40 och har svenska i 1 h sedan lunch och gympa i 1 h, underbart juh.
Sen så ser jag väll inte riktigt fram emot torsdagen inte för att skolan är jobbig utan att jag ska vara hos tandläkaren kl. 07.10 och 12.00. För att jag har 2 tider på samma dag är att jag ska få ta bort tandställningen. Äntligen.
Sen på fredag är det ju såkallad fest med faddrarna men då har jag match om jag blir uttagen :/ Lite synd att det är samma dag för det är verkligen en bra chans att få bra kontakt med varandra. Men är väll hemma runt 20.30-21.00 Får väll se om jag är pepp på att gå ut o träffa alla :)
Men nu ska jag läsa lite som vi har fått i läxa. Jag har även lovat mig själv att så fort vi får läxorna så ska dom göras på direkten, men sånt strunt prat har jag sagt förr och jag vet gott o väl hur det har slutat. Men aja, ny skola,nya människor och nya tag.


                                                                                                                                                           Ha det bra Puss / J

Nollning i spöregnet

Hejsan!!
Igår var det fredag och dags för den största nollningsdagen om man kan kalla det så. Vid 18.15 så åkte jag in till resecentrum för att träffa Emma G, Alek och Nadja. För vid 19.00 så var det samling på innegårn på skolan,när vi kom fram så fick vi bebisbjöjor på huvudet och en papperspåse som skulle föreställa en blöja. Sedan traska vi iväg till Gottfridsberg där själva nollning skedde. Synd att himlen öppnade sig och att Gud var mycket kissnödig, för det förstörde hela kvällen. Men efter att ha rullat i nyklippt gräs, sprungit slalom runt träd,fått massvis med mjöl på sig och byggt pansavagnar och har haft tävling med att få ner alla (observera att vi vann) så fick vi avsluta där p.g.a. av allt regn. Men kvällen fortsatte hemma hos Anne Ahl eller Caroline som hon heter egentligen där nästan alla i klassen var och alla 3:or som nollar oss. Efter att ha varit där o haft lite kul :) så gick alla nollor in till stan där east fm var eller vilka det var. Dansa lite där och sen var kvällen slut för min del. Frös som en gris så jag satte mig på bussen hem till Tallboda.

Men tack 0P1SA & 0P3SA för en minnesvärd kväll :) Känner redan att dom här 3 åren kommer bli riktigt skoj. Ser fram emot nästa fredag då jag hoppas på att det inte ska regna.

Tack gode Gud

Då var första "skol"dagen på min nya skola över och det känns GREAT. Det är verkligen skönt att den inte kommer komma tillbaka. Nervositeten började igår och slutade väll efter lunch idag, helt sjukt men så var det.
Men det mesta släppte när jag fick reda på att jag kom i samma klass som någon jag kände och det blev då Alek :)
Och nu i veckan så blir det nollning som gäller, ser fram emot det (Tror jag) Fick t.ex reda på idag att vi ska klä ut oss till Barbie eller Ken och hur fan ska det gå till? Jag fatta det som att vi ska ha våra tröjor som våra faddrar ska göra åt oss imorron och om man ska vara Barbie så är det ju bara hår och smink man kan fixa, eller är jag helt ute o cyklar?
Jag får väll helt enkelt ta o fråga imöra.
Men om man sammanfattar det hela så var dagen ändå bra :) Jag överlevde ju helt enkelt, och jag passar på att tacka mormor som försökte att hjälpa mig med att intala mig själv att det INTE är så farligt. Vet inte om hon lyckades men det är en annan femma :D <3

ska ta o sova lite nu det kan behövas, det är dags att komma in i rutinerna nu och då går det inte att gå o lägga sig kl. 00.00    so goodnight<3

HJÄÄÄÄLP

Hallå
Tror faktiskt inte att jag är den enda som är nervös inför morgondagen. Men vad ska man va nervös för egentligen? Alla som kommer att sitta i aulan imorron bitti kl. 9.00 går ju igenom samma sak. Alla borde känna samma sak, eller kanske inte alla då men... Det jag är nervös över är att jag,Alek o Alice inte kommer i samma klass (Det skulle inte jag gilla)
MEN JAG MÅSTE FÅ NÅGOT ANNAT I HUVUDET MEN FINNS INGET ANNAT JUST NU.
Lite sömn skulle inte sitta fel nu faktiskt, det lutar åt det hållet tillomed. Vill ju inte ha påsar under ögonen o typ halv sova igenom allt vilket jag ändå inte skulle kunna göra,för där tar säkert nerverna över haha. Återkommer imorron om dagen hur det var och kändes mm.

Goodnight everybody <3

Liseberg

Det blev 5 dagar hem o vila innan nästa utflykt började. Den här gången skulle vi till Liseberg med sysslingarna. vi tyckte först att vi var dumma att åka till Liseberg en måndag då tv-programet Lotta på Liseberg är. Men vi insåg snabbt att det va ju en toppen dag :) Det va inga köer ( alla var väll vid scen och skulle ha en bra plats eller nåt) den längsta kön var 10 minuter, det är ju ingenting. Till kanonen var det bara 5 min. Så den dagen blev det massa åk för våran del.  En grej blev jag ju idiot på och det var ju dom där lotterierna, jag var ett nummer ifrån att vinna en såndär jättestor kartong med marabou choklad ;( Retade ihjäl mig på det. Men en sak var ju bra och det va ju att jag slapp finnarna haha

Calmare nyckel cup,Öland & Ullared

Hej, skäms nästan över min dåliga uppdatering. Det va alldeles förlänge sen jag skrev känner jag. Jag har inte berättat nåt om vad jag har gjort under sommaren! Men jag kan ju fortsätta med det jag sluta på sist och om jag minns rätt så skrev jag sist ett inlägg kvällen innan jag o mitt lag skulle bege oss till Kalmar för att övernatta där och spela en massa fotboll. Det började med att på torsdagsmorgonen ringde klockan mycket tidigt och bussen ifrån Tallbovallen rullade iväg kl. 8.00, pigga o glad var dom flesta. När vi väl var framme några antal timmar senare så var det bara att lägga ifrån sig packning och gå mot matsalen för att äta lunch innan matchen som vi hade samma dag. Den matchen vill man bara glömma, vi fick stryk med 2-1, men vi har ju en slags tradition att förlora första matchen på cuper (och jag menar allvar) Efter matchen så var det bara att bita ihop, hade 2 matcher dagen där på. Kommer inte ihåg alla resultat men jag kan ju med glädje säga att det såg lysande ut dom andra matcherna. Vi hamnade på en tredjeplats och egentligen så var ingen glad över det. Om man säger såhär så var vi dom ändå som vann över dom som vann cupen (lindsdal) så lite surt var det ändå att komma 3:a. Men det va en underbar helg i alla fall med mycket skratt :) <3

Efter att vi tagit emot våra snygga medaljer som var nycklar så var det dags för en lång hemfärd, för endel. För min del så blev det att åka över till Öland för att semestra vidare. Det var inte en sån lyckad Ölandresa, vi förväntade oss inte regn o rusk. Det va inget badväder o det blåste och regnade mm. Så det blev 2 långa nätter på saxnäs camping. Vi lämnade därefter Öland och dumma som vi var så lyssnade vi på mormors dumma idé. Hon föreslog att åka till Ullared "Det är bara 20 mil" sa hon, men knappast det va minst 120 mil haha nedå men himlans va långt det var. när vi äntligen kom fram så fick vi en plats på Ullaredscampingen utan el,men det va ju kväll och ändå dags för läggdags. Morgonen därpå var det dags att handla. Usch vad jag hatar den där affären, blir så långtråkigt. Jag menar vi är där så himla länge. 
Uttrycket hem ljuva hem stämde perfekt, hade en sån hemlängtan.  Liksom jag hade sovit på en luftmaddrass i 3 nätter,legat o frusit på en liten yta i husbilen i 3 nätter så lite längtade jag hem till min säng med täcke och hela köret under resans gång.

RSS 2.0